Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Internal Eror
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya deli olacağım arkadaşlar foruma giriyorum, bir sayfa açılırken çat önüme "Internal Eror" "Fatal Eror" webmaster'a danışın kısa süreliğine kapalıdır diye abuk sabuk sayfalar açılıyor sitede azımın tadıyla bir sayfa açamadım ya deli olacağım gerçekten! Nedir bu sorunun nedeni ?
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.warrocktr.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at forum.warrocktr.com Port 80

Çıkan da bu arada sırada opendns sayfası açılıyor !
Çeviri yapmanıza gerek yok ne yazdığını biliyorum ama neden kaynaklanır bu hata ? İnternet cafe'de de evimde de arkadaşımın bilgisayarında da aynı hatayı aldım bana özel değil.
Aynı sorun bende de var. Sadece bana oluyor sanmıştım ama başkalarında da bu problem var annaşılan
evet bendede oluyor 2-3 kere denemede düzeliyor...
Sunucuya yüklenme oranı çok artınca, gelen çağrılara cevap veremiyor. Bu yüzden Internal Server Error alıyorsunuz arkadaşlar.
(01-02-2011 10:37 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Sunucuya yüklenme oranı çok artınca, gelen çağrılara cevap veremiyor. Bu yüzden Internal Server Error alıyorsunuz arkadaşlar.

Hmm ... Bendede Olmuştu
Bir Ara Bu Hatayı Cok Veriyordu Simdilerde Vermiyor(Bende)
Referans Adresler