Geçen hafta paza günü (26.12.2010) 3200 G1 aldım.Kodu tam yüklerken site hata verdi.Kodu tekrar kullanmayı denedim kullanılmış dedi G1 gelmemişti.Ticket attım 3 tane.Cevap gelmedi 1 haftadır.Ne yapabilirim lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.
Arkadaşım şuanda sistem durmuş durumda birçok kişide cevap alamama gibi bir sorunla karşı karşıya yakın zamanda düzelir...
Aynı Gün aynı Sorun 
Bende 800 g1 almıstım gelmedi Ens Codunu girerken site hata verdi Tekrar denediqimde Cod Kullanılmıs diyor ve hala gelmedi
Ticketlarımdan biri 4 gündür İnfo received(bilgi alındı) mesajı veriyor fakat gelişme yok .
Bendede Aynı Problem Var

2 hafta oldu.G1 i sonunda alabildim.
bende gamersfirst üzerinden 1200 g1 aldım..mooneybookers dan işleminiz gerçekleşti msjı geldi.bankayı aradım hesabımdan 15 dolar düşülmüş..26.12.2010 tarihinde almıştım.o zamandan bu zamana tam 7 ticket attım.bi tanesinde işlem mailinin printscrenini istediler.yolladım ama hala bişey yaptıkları yok.adamlar resmen paranın üstüne çöktüler
(01-18-2011 11:11 PM)pr1est1313 Yazılan: [ -> ]bende gamersfirst üzerinden 1200 g1 aldım..mooneybookers dan işleminiz gerçekleşti msjı geldi.bankayı aradım hesabımdan 15 dolar düşülmüş..26.12.2010 tarihinde almıştım.o zamandan bu zamana tam 7 ticket attım.bi tanesinde işlem mailinin printscrenini istediler.yolladım ama hala bişey yaptıkları yok.adamlar resmen paranın üstüne çöktüler
kaç g1 aldın bilmiyorum ama bu oyunda paramın üstüne çöktüler gibi bir terim kullanman çok yanlış.

Merak etme en yakın zamanda verirler g1'ini..
bendede aynı sorun var bi yardım pls ticket nerden atıcaz onu bilmiyorm fikri olan yazsın ?
beyler bendeed aynı sorun var codu yazdım geçersiz veya önceden kullanılmıs diyor aldıgım yere basvurdum codu kontrol ettiler . ticket atmamı istediler.Dün Atttım HayLa CeVap yOK .