01-01-2011, 11:40 PM
Sayfalar: 1 2
01-01-2011, 11:54 PM
Beyler chapter 3 olayı yalan(sanırım).Fakat hiçbir yerde resmi açıklama yok.Ayrıca resmi forumda Neume Q&Ada (soru cevap bölümü) Neume chapter 3 ü yalanlıyor.Belki sürpriz olsun die yalanlıordur ama sanmıyorum !Link vermek yasak olduğu için veremiyorum.Resmi forumdan bulabilirsiniz.
Sherlock
01-02-2011, 04:52 AM
Resmi bi' kaynak yoktu ki zaten ; klasik duyumlardan ibaretti. -.-
01-02-2011, 06:02 AM
Son dakika gelişme'si aldığımız bilgiye göre bir grup yağmur duasına çıkan köylülere özenen warrock player'ları chapter 3 duasına çıkmayı bir yol olarak seçip köylülere eşlik edip iliklerine kadar ıslanmış olmakla beraber evlerinde hasta yatmaktan kurtulamadı malesef hasta oldum bahanesiyle rapor alıp okulu, işi eken player'lar ancak hasta hasta pc başında anne'lerinin yapmış olduğu sıcak, nefis ve şifalı çorbaları'nı yudumlarken yüzlerinde kızgınlık ve şaşkınlık ifadesiyle bu senede olmadı seneye inşallah demeyi ihmal etmedi umut dünyası işte ne yapak Allah sonumuzu hayır etsin warrock Allah cezasını versin 

01-02-2011, 10:23 AM
(01-02-2011 06:02 AM)raynhard Yazılan: [ -> ]Son dakika gelişme'si aldığımız bilgiye göre bir grup yağmur duasına çıkan köylülere özenen warrock player'ları chapter 3 duasına çıkmayı bir yol olarak seçip köylülere eşlik edip iliklerine kadar ıslanmış olmakla beraber evlerinde hasta yatmaktan kurtulamadı malesef hasta oldum bahanesiyle rapor alıp okulu, işi eken player'lar ancak hasta hasta pc başında anne'lerinin yapmış olduğu sıcak, nefis ve şifalı çorbaları'nı yudumlarken yüzlerinde kızgınlık ve şaşkınlık ifadesiyle bu senede olmadı seneye inşallah demeyi ihmal etmedi umut dünyası işte ne yapak Allah sonumuzu hayır etsin warrock Allah cezasını versin
aynen böle anlatılır bu iş

01-02-2011, 01:42 PM
katılıyorum zaten beklemeyin demiştim 

Sayfalar: 1 2