Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bıktım Artık.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konuyu Yanlış Yere Açmış oLabilirim ama Şimdiden özür dilerim.

Hangi odaya Girersem gireyim çoğunlukla Snip oynuyorum. Ses kasıyorum ses seviyesi son yükseklikte herkes hack diyor ana bacı küfür ediyor oyundanda ssler var anlamıyorum normal hacklere hiç birşey demiyorlar sadece bana iyi oynuyorum diye yediremiyorlar hack lag vs... delirdim artıkk..!Hack olmadığımı kanıtlamak için adam ss aldım oyundan ama yeterli olmucağını biliyorum video ya çekiceğim ama pc kasıyor ozamanda oynuyamıcam beni tanıyanlar bilir hack olmadığımı.

[Resim: screenshot005mv.jpg]

[Resim: screenshot006n.jpg]
Boşver kanıtlama ben bana her hack diyeni kanıtlamaya calıssaydım pc ss ve videodan çökmüştü Smile
Gülüp geçiyorum..
Konu gerekli yere taşındı.
Bu oyunda bir çok kişi durup durmadan çamur atıyo.Ve bazıları durup durmadan hack diğe odalardan atıyo.Herkeze önerim en az bir arkıyla odalara girsinBig Grin
Takmicaksin kafana şaPkadan başka birsey..
Hacksem banla diceksin en iyisiSs.gif
Kardeşim boşver takma ben bile şurda 3-3.5 yıldır oynuyorum bana bile dün birisi hacksin dedi hemde bizim odada Big Grin hatta biraz daha zorladı yumrukla ateş ediyosun bug yapıyosun dedi bide küfür etmeye kalktı attırdım odadan =))
Sen kendini biliyormusun? biliyorsun ! o zaman bunları kafana takmana gerek yok
Seni tanıyan tanır, takma. (.
Referans Adresler