Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc Kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2 Gün önce Format attım Oyunu Kurdum Sorun olmadı.Oyunda tam adamı vuracagım sırada pc öyle bir kasıyorki direk ölüyorum.Sizce bu normalmi.
[Resim: resim_964094453.bmp]
[Resim: resim_602700757.bmp]
Bilgisayarının özellikleri warrock u kaldıracak düzeyde. Kasma yapmaması gerekiyor. Grafik kartının son uptadelerini falan indir bir de öyle dene veya oyunun içinden grafik ayarlarını düşür biraz. 1024*768 yada 800*600 gibi yap mesela.
o sorun ekran kartından kaynaklanıo benimde ekran kartım buna yakın özellikte banada arada sırada oluyor.
başlat/çalıştır/msconfig yaz açılan pencereden Başlangıcı seç ordan gereksiz programların işağretlerini kaldır. Diskbirleştir. Advanced SystemCare bu programı indir kur faydasını göreceksin işletim sisteminide SP3 yapmanı tavsiyederim. Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerler açılan pencereden Gelişmiş sekmesini tıkla ordan en iyi performans ayarlarını seç, oyuna girerkende virüs programını kapatmayı unutma 1GB ram var bu dediklerimi yaparsan kasma daha az olacak.
(12-31-2010 04:51 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ]başlat/çalıştır/msconfig yaz açılan pencereden Başlangıcı seç ordan gereksiz programların işağretlerini kaldır. Diskbirleştir. Advanced SystemCare bu programı indir kur faydasını göreceksin işletim sisteminide SP3 yapmanı tavsiyederim. Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerler açılan pencereden Gelişmiş sekmesini tıkla ordan en iyi performans ayarlarını seç, oyuna girerkende virüs programını kapatmayı unutma 1GB ram var bu dediklerimi yaparsan kasma daha az olacak.

Teşekkürler
aynı sorun bendede var kimse yokken normal ama karşıma bi adam çıksın taramaya başlasın eyvah eyvah.. pc saç baş yoldurtuyo
Referans Adresler