Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternette en fazla zaman geçiren ülkeler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dünyada internette en fazla zaman harcayanların Kanadalılar olduğu belirtildi.

Kanada'nın sanal ölçüm sitelerinden comscore.com sitesine göre, Kanadalılar aylık 2500 dakika ile internette en fazla gezinen kesim olurken, onları 2300 dakika ile İsrailliler izledi.

Siteden yapılan açıklamada, bu kategorideki dünya ortalamasının 2000 dakika olduğu hatırlatıldı. Açıklamada, aylık online yüzdesinde Kanadalıların yüzde 68 ile birinci oldukları, bu ülkeyi yüzde 62 ile Fransa ve İngiltere, yüzde 60 ile Almanya, yüzde 59 ile ABD, yüzde 57 ile Japonya ve yüzde 36 ile de İtalya'nın takip ettiği kaydedildi.

Öte yandan Kanadalıların, YouTube, Twitter ve Facebook gibi siteleri de en çok kullananlar olduğu belirlendi. 34 milyon nüfuslu Kanada'da, nüfusun yarısı olan 17 milyon kişinin Facebook üyesi olduğu, her ay 21 milyon kişinin de YouTube'u ziyaret ettiği bildirildi.

ALINTIDIR.
hımm bilgi için teşekkürler.
benim aylık online sürem 2500 dakkayı geçer Wink
(12-31-2010 10:19 AM)camp3rush Yazılan: [ -> ]benim aylık online sürem 2500 dakkayı geçer Wink

galiba benim de Big Grin bence Türkler olmalı Big Grin
Ben Bu Dakikayı 2'ye Katlarım BexD2500 Dakika 1 ay İçin Cok Az..Smile
Vay be Big Grin
(12-31-2010 11:19 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(12-31-2010 10:19 AM)camp3rush Yazılan: [ -> ]benim aylık online sürem 2500 dakkayı geçer Wink

galiba benim de Big Grin bence Türkler olmalı Big Grin

ben bilirim o yabancıları 5 dk oturup kalkarlar.ama bizim türkler öyle değilki sabah bi oturur pc ye akşama kadar Big Grin
Türkiye nerelerde ? Smile
Bu sıralama içersinde mevcut değil. Smile
Ben şahsen günün 24 saatinin 18 saatini bilgisayarda geçiriyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler