Eet Arkadaş Cümleten Selamın Aleyküm Bu Konuda Milletin Hakkını Çalan Warrock Bebelerine Ayırdım '' crzyerdem34 '' adlı Userim Opk Kullanıp Emekleriyle Exp KAsan Userlerin Hakkına Girdiğinn KAnıtıdır . . . Birazdan Savunma Yapıcak Yası 17 Olan Bu Küçük KArdeşimizin Suçu Yok Aslında Yaş Sınırı Yok ODa Haklı !
Şimdi Savunmasını Okuyun Arkadaşlar Ben Değil Siz Karar Verin !

ben crzyerdem34 beyler bu arkadaş gerçekten çok komik tanıyanınız varmı bilmiyorum nu ss yi koyan 'ironma2' adlı kullanıcıdır ama ss yi görünce gülmekten öldüm adam opk odası kurmuş kendi sonra oyundn düştü odası bana kaldı odasını vermedm dye buraya konu açmış şu anda online olanınız varsa bakablr ben bu odayı aldm patlayıcı oynuyrm şu an
Beklenilen Cevap Odadan Düşenn Odası Napılır Bebe ?
Verdiği Cvp Bşraz Opk Yapim Veririm GEri xD
ben sen ve yüksek lewel ezikler gibi opk açmam ama opk ta kasılrm ben son 5 te kaslyrm oda 8 de bana kaldır neden sana verim

)))
saygin oda senin miydi ? Sen mi opk yapıyordun ?
Sen Kimsin ????
Erdem GEcce Koyucağım Ss Yeticek Sıkma Canını

Ya gerçekten çok komik ne işe yarayacaksa bu ss kendi adını ne diye kapatıyorsun bu 1 komik misin demek ki sen opk cısın adın da tanındık görüntülememek için silmişsin.Yallah arkadaşım yallah abuk subuk konu açma kendine sakla ss lerini
Biri diyor opk yapıyor biri diyorki kendi opk yapıyordu odadan düştü oda bana kaldı bende vermedim onun için beni karalıyor diyor hey allahım yaa.... Saçma sapan bir konu kilit lütefen Polemick...
Harbiden saçmalamışlar sayın yetkili her ikisinide banlamış olman doğru bir karar sevindim inşallah oyundada banlanırlar emek hırsızları.