Filipinler Ip Dısında Sw Oyunculara Kapanmıstı Bayadır Sımdı Bilemem Zaten Sw Hiç İyi Degil...
(12-30-2010 02:31 PM)'ByLeqend Yazılan: [ -> ]İnvers. yazmıstıya engeLLediLEr die beLkide Ondan 
ben ne demiştir 8-10 tane Türk gördüler ondan sonrada Türk'ler kral hackerlar deyip erşimi engellediler.. Gurur duymalıyız bence kardeş ülke Endenozya bile Türklere erişim vermiyor

(12-30-2010 06:19 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (12-30-2010 02:31 PM)'ByLeqend Yazılan: [ -> ]İnvers. yazmıstıya engeLLediLEr die beLkide Ondan 
ben ne demiştir 8-10 tane Türk gördüler ondan sonrada Türk'ler kral hackerlar deyip erşimi engellediler.. Gurur duymalıyız bence kardeş ülke Endenozya bile Türklere erişim vermiyor 
o sw hack yok ve sadece sw türklere kapatılmadı bütün ülkelere kapatıldı
Çok denenmişti zamanında sonuç olumsuzdu

Pirates Ö.M attım Sana Okumadnmı ya

Haklısınız,Şu an deniyorum büyük ihtimalle ip Ban war...
Ben çözmüştüm
Buradan..
Ben çözdüm ama oyunu tavsiye etmem oyuna başladığınızda sadece t-bomb alabiliyorsunuz oda türkteki gibi değil çok geç patlıyor ve adam öldürmüyor boşuna uğraşmayın böyle işlerle ama warrock kore'yi açabilirseniz orası ayrı

kore hariç türk oynayın...
of be ne güzel yüklemiştim

gitti boşa
Türkiye'den erişim yok, proxy switcher filan kullanın derim ama faydası olacağını sanmıyorum.
ee hangi warrock pvpsine giriliyo

bi pvp söyleyin