Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Philippines Koreyi Boswerin .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-30-2010 01:18 PM)Shertouch Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar biz uzun zaman evvel denemiştik ve sorunsuz oynamıştık.. Ancak sorun yaşarsanız bizlerle paylaşın ve hep birklikte halletmeye çalışırız.

4 dakikası kaldı heyecanlanmaya başladımSmile
ya benm pc bozuk oLdqu ıcın babamın Laptoptan qırıyom quest oLarak babam yonetıcı hesabın sıfresını solemıo guesttede acmak ıcın ıcın yonetıcı sıfresı ıstıo off ya acamıom oyunu Sad
(12-30-2010 02:07 PM)'ByLeqend Yazılan: [ -> ]ya benm pc bozuk oLdqu ıcın babamın Laptoptan qırıyom quest oLarak babam yonetıcı hesabın sıfresını solemıo guesttede acmak ıcın ıcın yonetıcı sıfresı ıstıo off ya acamıom oyunu Sad

ben kurdum ve konu açtım ona bak victory.gif
bu filipinde hem lag oluyor hemde odadan atıyolar presizleri 8-9 ay önceydi hala öylemi bilmiyorum ama ..
haha süper ya üye olmak 1 dk sürmedi.bizim warrock olsaydı bi 10 dk sürerdi en azından.yok ıd seç yok bilmemne seç falan filan
suana kadar oynadıgım en kötü sw di
Korean'ın karışık olduğunu ilk defa senden duydum Smile

Ben oynuyorum ve sadece famas yok başka silahlar da yok cephanelikte...
Alican Ben Korede ÜyeLik BiLmeyenLere Çok Karışık Dedim Bende BiLmiyorum SenLe Pirates biLiyosunuz ama iŞi ticarete Çevirdiniz Çıkarınıza Satıyosunuz ÜyeLikLeri Yardım Edip Bedavaya Verseniz noLcak ? .
Arkadaşlar torrent ne demek?
Çok yavaş iniyor arkadaşlar Ss.gif
ya o Türkiye'de falan yasaklandı diyorlardı
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler