Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaprak Dökümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet 5yıl sonra sonucu gördük..

Azrail'in bile yenemediği tek adam Ali Rıza bey bi yönetmenin yaptığı senaryo ile öldü Smile

Nasıl buldunuz finali ?
(12-30-2010 12:05 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Evet 5yıl sonra sonucu gördük..

Azrail'in bile yenemediği tek adam Ali Rıza bey bi yönetmenin yaptığı senaryo ile öldü Smile

Nasıl buldunuz finali ?

Yeter Duymak İstemiyorum Diyerek Dolaşıyordu adam etrafta En sonu Öldü Big Grin Big Grin
Evdeki Bayanlar Ağladı Big GrinBig Grin Güzel Buldum Şahsen Pek İzlemem Ama Smile
İzlemezdim normalde ama güzel bitirdiler Smile Ali Rıza Bey'in ölümüne ise şoke oldum hala şoktayım Big Grin
Bittimi La Sonunda...x)
Bı Gül öldürdü ya xD
Sonunda 5 yılın Ağacının Yaprakları Döküldü Big Grin
Kitaba uydular sonunda Smile

Herşey bir yana gerçekten çok uzattılar ama güzel bir finalle bitirdiler..Evdekiler iki göz iki çeşme oldu Big Grin
Ewt bnde izlemem ama evdeki bireyler açıyo bnde izlemek zorunda kalıyom Big Grin Süperdi final sahnesi gözyaşı vardı valla bnde kendimi tuttum ama ağlamadım victory.gif
KURTLAR VADİSİ'de 5 yılı geçti ama o filimde halla kurt göremedim oda finalde çıkcak galiba Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler