Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad company 2 gereksinimler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bunlar benim yardımcı olurmusunuz
Vista Home Premium
işlemci:Intel®Core™2 Quad CPU Q6600 @2.40 GHz
bellek:2014 mb
sistem türü: 32 bit
ekran kartı:GeForce 8600 GTS
TOPLAM KULLANİLABİLİR GRAFİK BELLEİ:1263 MB
Ayrılmış video bellei:512 MB
dİRECTx SÜRÜMÜ 10.0

sizce bad company 2 satın alayımmı??
Valla bilgisayarımın modelini bilsem yazıcamda nerde yazıyor bilmiyorum nerde yazdıını söyleyin onuda yazıyım ama kurmaya gelen adam beko'nun özel üretim bilgisayarlarından demişti 2 sene önce ne dersiniz yükliyimmi ama kesin cevaplar verin lütfen.
başlattan çalıştır a dxdiag yaz çıkar kardeşim özellikler.Bad company 2 multi mi oynayacaksın eğer oynıcaksan otginal cd key almalısın.ben oynuyorum tavsiye ederim şuanda en çok oynanan oyunlardan, dünya genelinde 69 milyon oynayanı var tabi hepsi bad company 2 de değil kardeşim. ama sürekli hayat dönüyor Wink
http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

Buradan bakabilirsin. Bad company 2 oyununu seç ve can you run it? e bas. Bilgisayarının bu oyun için yeterlimi yetersizmi olduğunu gösteriyor. Sana en kesin cevabı bu site verir bence. Smile
Teşekkür ederim
Rica ederiz
bide resime bakında içim rahatlasın Smile ama yarım saattir cevap vermedi site
(12-29-2010 08:36 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]bide resime bakında içim rahatlasın Smile ama yarım saattir cevap vermedi site

Tarayıcına göre değişebilir bendede ilk öyle oldu ben mozilla kullanıyordum. Explorerdan yaptım Smile
Sonuç geldi yüklüyimmi Smile sizce
Kasma yapabilir arada, oda çok değil sana kalmış Smile
tamam ozaman ben yüklüyorum yanına bide oyun performansını arttırıcı program yüklerim olur biter saol
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler