Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WARROCK KOREA KAYIT BI BAKIN YAW :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-29-2010 08:10 PM)cakirsefa Yazılan: [ -> ]Kardes Walla oldu ya ama kssn kabul etmedı simdide Angry Sad

Sen fazla biliosn özel mesaj atarmsn acaba ?

qzm kapalı alıom ama charları 400 g1 den satıorum o yüzden yardımcı olamam.
Ya simdide lanet olsun telefon numarası ıstıor ve ne yazsam kabul etmıyor bılen biri anltsn ya pirates kardes yrdm edermsn ltfen.. Sad
(12-29-2010 08:22 PM)cakirsefa Yazılan: [ -> ]Ya simdide lanet olsun telefon numarası ıstıor ve ne yazsam kabul etmıyor bılen biri anltsn ya pirates kardes yrdm edermsn ltfen.. Sad

93 ile 95 dogumlu birinin kssn si lazımWink
Onu nası bulcaz ben kssn bolumunu fln gectm..Simdi id falan yazıomm ama tel. lazm Ss.gif
Bulunabilen birsey olsa 400 g1 e satmazdım charlarıSmile totos.gif
Panik yapma kurtarıcın geldi.

Ben yaparken SAFARI ile yaptım , istersen safari indir,istersen google chrome indir 2 sinde de copy paste özelliği mevcut.

Başka takıldığın yer varsa özel mesaj atabilirsin,öss olduğu için foruma pek girmiyorum , özel mesaj attığında tilifonuma uyarı gelir,müsait olduğumda cevap veririm
kardesim klavyeni japonca yapcan anca öyle girer yada bir tane warrock korea char bulcan !! ben kendim sahsen her seyi denedim ama bi tane warrock korea char bulman yeter zaten orda nexon warrock seyinden ıd pw girmen onu girersen oyunuda yüklersin ordan karısık bir is
(03-05-2011 11:53 AM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kardesim klavyeni japonca yapcan anca öyle girer yada bir tane warrock korea char bulcan !!

Eski konu bu diriltme Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler