12-28-2010, 08:11 PM
Son zamanlarda sıkça gördüğüm Hesap satış konularındaki yorumlar ile ilgili Bir duyuru yapmak istiyorum.
Açılan Hesap satışı konularındaki yapılan yorumların % 90 ı Kanıtsız Şuçlamalardan ileri geldiği dikkatimi çekti Örnek vermek gerekirse
Neredeyse her açılan hesap satış konusunda bu tür yorumlara rastlamak mümkün.
Eğerki Bir Deliliniz-Kanıtınız varsa bunu konu açarak veya O konunun altında bunu paylaşarak belirtebilirsiniz.Bu tür kanıtsız suçlamalar FORUM KURALLARIna aykırıdır.Kanıtsız suçlama yapmamaya özen gösterin.Bu tür suçlamalar en basitinden Suçsuz bir kişinin adının lekelenmesine ve daha bir çok yanlış anlaşılmalara neden olabilir.
Açılan Hesap satışı konularındaki yapılan yorumların % 90 ı Kanıtsız Şuçlamalardan ileri geldiği dikkatimi çekti Örnek vermek gerekirse
Alıntı:powerlevel olabilir iftira gibi olmasında
Alıntı:Kaç aylık opk kullanmış hangi ffalarda afk kalmış chapter 3 öncesi bu satış neden oluyor.
Alıntı:Bu Carı Ben Tanıyorum Full OPK İle Kasıldı. Nc Atıp Carı Satmaya Kalkıyorsun.
Alıntı:powerlevel yaptığı belli almayın sakın !
Alıntı:suçlamak gibi olmasın ama bu adamı tanıyorum kanıtım yok ama powerlevel yapıyorGibi suçlamalar..
Neredeyse her açılan hesap satış konusunda bu tür yorumlara rastlamak mümkün.
Eğerki Bir Deliliniz-Kanıtınız varsa bunu konu açarak veya O konunun altında bunu paylaşarak belirtebilirsiniz.Bu tür kanıtsız suçlamalar FORUM KURALLARIna aykırıdır.Kanıtsız suçlama yapmamaya özen gösterin.Bu tür suçlamalar en basitinden Suçsuz bir kişinin adının lekelenmesine ve daha bir çok yanlış anlaşılmalara neden olabilir.