Arkadaşlar ben crysis oyununu çok beğeniyorum ve almya karar verdım sitemim yeterlımı diye
Burdan bi test yaptım ram dışında butun gereksinimler tamam ram yetersizliği yuzunden biraz kararsız kaldım oyunu alma konusunda resıme bakıp bı sorun olup olmayacagını soylersenız sevınırım..
![[Resim: 75396713754249600986.png]](http://www.yukleresim.com/images/75396713754249600986.png)
Hafızanın(ram) yeterli olması lazım. Testi yeniden yapabilir misin?
En az 1 Gb istiyor, sende de zaten 1 Gb varmış.
Xp olsa kaldıracak , windows diye kaldırmaz diyor . Ancak işlemcinle aşabileceğini düşünüyorum .
Kaldırır fakat ufak takılmalar yaratır sadece

(12-28-2010 01:26 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Hafızanın(ram) yeterli olması lazım. Testi yeniden yapabilir misin?
ama orda 1.5 ram felan yazıyor o kadar ıstyor galıba
(12-28-2010 01:31 PM)Polemick Yazılan: [ -> ]Xp olsa kaldıracak , windows diye kaldırmaz diyor . Ancak işlemcinle aşabileceğini düşünüyorum .
inşallah dediğin gibi olur oyunu çok seviyorum yaklaşık 1-1 bucuk sene once vardı o zaman xp kullanıyordum sorunsuz oynuyorduk Şuanda wındows 7 ultimate edition 64 bit kullanıyorm
XP için 1 GB yeterli. Parantez içinde "Vista için 1.5 gerekli" diyor.
Oyunu oynayabilirsin ancak çok fazla bir şey beklememek gerekiyor. Sistemin oldukça eski...
(12-28-2010 01:31 PM)Polemick Yazılan: [ -> ]Xp olsa kaldıracak , windows diye kaldırmaz diyor . Ancak işlemcinle aşabileceğini düşünüyorum .
XP ne oluyor? Windows değil mi?

(12-28-2010 01:32 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (12-28-2010 01:26 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Hafızanın(ram) yeterli olması lazım. Testi yeniden yapabilir misin?
ama orda 1.5 ram felan yazıyor o kadar ıstyor galıba
inşallah dediğin gibi olur oyunu çok seviyorum yaklaşık 1-1 bucuk sene once vardı o zaman xp kullanıyordum sorunsuz oynuyorduk Şuanda wındows 7 ultimate edition 64 bit kullanıyorm
1 GB ram için 64 bit işletim sistemi mi kullanıyorsun. Oynamak için xp ye geç
küçük kasmalarla (belki oda olmaz) oynayabilirsin.
(12-28-2010 06:22 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]küçük kasmalarla (belki oda olmaz) oynayabilirsin.
Bende Senin Gibi düşünüyorumda yınede bu işlerden pek fazla anlamdıgım ıcın konu açma gereksınımı duydum teşekkürler yardımlarını ıcın arkadaşlar.Bu forumu işte bu yonden cok sevıyorum herkez bırbırıne ayrdım ıcınde