Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İntel mi? Amd mi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yakında yeni bir pc toplayacağım fakat karar veremediğim bir konu var.İntel mi Amd mi
Bir taraftan İntel in adı yeter derken diğer taraftanda Amd nin üstün performansı beni kararsız bıraktı.Hele ki o son gördüğümden sonra.Bir akrabamın işlemcisi Amd ve performansı süper.Ama İntel de Amd den aşşa değil yani.Cümlelerim devrik oldu biliyorum kafam karıştı bu konuda yani merak ettiğim şu İntel mi Amd mi?
-Genelde COD Black Ops tarzı yüksek Fps li oyunlar oynarım ve bu tür oyunlarıda düşük grafiklerde oynamayı hiç sevmem.Yani beni yarı yolda bırakmayacak bir işlemci lazım.Ya İntel,yada Amd.Sizce ?
Tartışmasız intel.
İntel piyasada en çok bilinen ve adı duyulan işlemci üreticisi. Yaptığı işlemciler performansı gerçekten mükemmel ama parası da tuzlu. AMD ise verdiğin paranın hakkını alabileceğin (fiyat/performans) işlemciler ile müşterilerine hizmet vermeye çalışır. AMD kullandığın zaman işlemciden para tasarrufu edip ekran kartı/RAMA yatırabilirsin bu parayı
kalite bazında intel bir adım öndedir herzaman.
(12-26-2010 10:29 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Tartışmasız intel.
biraz yorumlara bakalım.
(12-26-2010 10:33 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]İntel piyasada en çok bilinen ve adı duyulan işlemci üreticisi. Yaptığı işlemciler performansı gerçekten mükemmel ama parası da tuzlu. AMD ise verdiğin paranın hakkını alabileceğin (fiyat/performans) işlemciler ile müşterilerine hizmet vermeye çalışır. AMD kullandığın zaman işlemciden para tasarrufu edip ekran kartı/RAMA yatırabilirsin bu parayı

şimdi kafam iyice karıştı.Sence Amd mi almalıyım.Peki Amd al derken hangi Amd alıyım.model olarak x6 falanmı
kardeşim paran varsa kaliteden şaşmam diorsan intel alacaksın yok tasarruf edip diger parçaları yeniliceksen amd almalısın
intel üstüne tanımam.
Oyun için Amd almanı öneririm. Grafik çalışması falan yapıyorsan bilgisayarda İnteli tercihet
Sen bütçeni söyle ona göre yardımcı olmaya çalışalım aynı fiyata en hızlısını önerelim

Sherlock

Intel biraz daha ağır basıyor sanki.
bütçe 2.000-2.500 tl civarı. sıfırdan pc toplamaya çalışıyorum.oyun için topluyorum grafik çalışması yapmam yaparsamda paintten arada can sıkıntısı Smile.bana yüksek performanslı ve COD Black Ops gibi oyunları son grafiklerde oynatıcak bi işlemci lazım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler