pc güzel valla ama arkadaslarında dedigi gibi garantide çok sorun yaşarsın benim bi önceki laptop casperdi adamlar garantide bile para istiyor garantiye gidince 29uncu gün geri yolluyolar şu an toshıba kullanıyorum ve mükemmel bi pc.
(12-26-2010 09:04 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (12-26-2010 09:02 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]yalnız xp için ayrı driver lazım sanırım onlar var mı ?
orjinal bilgisayar aldığında mutlaka yanında ekran ve ana kart driverlarını cd olarak veriyorlardır ki zaten internet driverla kaynıyor 
Her donanımın xp driver i yok xp kurcaksa araştırması gerekir.
ayrıca bu makinaya xp kurmana gerek yok çünkü makina gayet iyi sadece bir konuda tavsiye vericem core i5 yerine core i7 yap o işlemciyi ileri zamanlarda aklına girerse pişmanlık yaşama

(12-26-2010 09:02 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ] (12-26-2010 08:59 PM)egeshow Yazılan: [ -> ] (12-26-2010 08:56 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (12-26-2010 08:55 PM)egeshow Yazılan: [ -> ] (12-26-2010 08:53 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Şöyle söyleyim; sen dalgamı geçiyorsun ?
ya ne bileyim casper a dandik marka diyor bazıları bazıları beğeniyor kafam karıştı ya 
Intel® Core™ i5-460M İşlemci
6 GB DDR3 Bellek
3 GB DDR3 Nvidia GT420M Optimus Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)
bunlar sana yeter ancak işletim sistemini xp'ye döndürmeni tavsiye ederim..
xp ye döndürmek kolay zaten elimde vista win 7 ve xp nin cd leri var
yalnız xp için ayrı driver lazım sanırım onlar var mı ?
Xp ye çevirmeni kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Ben Win7 Kullanıyom Bazen Sorun çıkabiliryor.
Arkadaşlar warrocku çok abartıyoruz leptop temiz olursa virüs olmassa kasmaz virüs ws varsa en iyi sistem bile sorun eder benim tavsiyem bi call of duty 6 gibi gerçekten saglam oyunlarda en yüksek ayarlarda kasma yaparmı diye sorun bence...
Bu pc ile server kurarsın