Arkadaşlar ben bronz pre bitmeden önce 5.slot aldım ama almaz olaydım

Hangi odaya girsem hack muamelesi görülüp atılıoyrum burdan beni atan ve suçlayanlara ''Hakkımı helal etmiyorum''
Ve işte o hack diyipte atanlara 5.slotumun oldugunu kanıtı
Zaten şu m249 ile 5.slotumun süresi bitsin oyunu tezinden bırakıcağım
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Ben alınmıyor diye biliyordum Son gün item alıosun ama 5. slot alınmıor die hatırlıyorum.
oyunda bu kadar çok hack olunca millet herkeze hack diyor üzücü bi durum
(12-26-2010 02:33 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Ben alınmıyor diye biliyordum Son gün item alıosun ama 5. slot alınmıor die hatırlıyorum.
Kanıtıda mı görmüyorsun be yuh be yuh

Senınle aynı lvldeyım aynı sekılde bronz alıp 5.slot almıstım Süreklı olarak aynı şeyler başıma geliyor geçen guun ffa nın k...ği olmuş karaktersızlerden bır 78 lvl zaten haktı bu bıde 5.slot açmış deyıp attı oyundan ıyıce sogudum buyrun buda benm lınkım
http://warrock-stats.com/index.php?site=...wermidon86

(12-26-2010 02:38 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Senınle aynı lvldeyım aynı sekılde bronz alıp 5.slot almıstım Süreklı olarak aynı şeyler başıma geliyor geçen guun ffa nın k...ği olmuş karaktersızlerden bır 78 lvl zaten haktı bu bıde 5.slot açmış deyıp attı oyundan ıyıce sogudum buyrun buda benm lınkım
http://warrock-stats.com/index.php?site=...wermidon86

Napıcaksin ki kardeş yediremiyorlar hemen hacker birde 5.slot var iyice koz geçiyor ama durup siteye bakmak yok .
Nasıl alınmıyor sız oyunu bılmıyorsanız bız ne yapalım??
Bronz predeyken 5.slot gelmıyor kendın alıyorsun ılk preyı aldıgında ve prenın bıtımıne bırkaç saat kala sılıp tekrar alıyoruz bu kadar basıt..

Alınmıyor demedim 1 yıldır pre almadım eskiden bende öyle yapıyordum bi duyum almıştım artık öle yapılmıyor diye ;D
Gold prede olmuyor o silver ve bronzda oluyor.
(12-26-2010 02:46 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Gold prede olmuyor o silver ve bronzda oluyor.
biliyorum goldda kendisi veriyor zaten hiç silver almadım hep bronz aldım