Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Aranıyor >> Sonchar94
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sonchar94
42 Level
1,40 kd
Gold Pre
Retail yok.
Günde yaklaşık 8-9 saat onlineim.
Eli yüzü düzgün,helal süt emmiş clan aranıyıor Big Grin
Hackerları,hacker clanlar alır,öyle clanlarında bu forumlar işi olmadığını düşünüyorum.Hack değilim deme,kaç kez FFa OPK'de gördüm OPK hack yaparken.
ispatla ? koy ss yi foruma.
ELinizde kanıt olmadan lütfen kimseyi suçlamayınız.
Hata yaptım ki SS almadım, sıradan hackerlardan sandım ki şimdi bana böyle konuşamazdın ama sana inat senin için o SS'i arayıp, bulup bu konu altında yayınlıyacağım.
tamam bul ve yayınla
hacke bak bide utanmadan clan istiyor 1 ay geçmeden swapla kastığı lwl e de bakın
(02-01-2010 12:13 AM)cigkofte Yazılan: [ -> ]tamam bul ve yayınla

Yüzsüzlük yapma bari, karatersizlik de 1 numarasın.... Ayıp, yaptığın şey için özür dileyeceğin yer de inkar ediyorsun.... !

Buyur üstte SS var yeterli mi ? Bak aramama bile gerek kalmadı Smile
turk0lord crossla çok ugrastın ama bi sonuca varamadın.sana dedim ki ver msn sana hack ssleri atıyım gör hack crossu nasıl olur.iftira atmak kolay.
(02-01-2010 12:12 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Hata yaptım ki SS almadım, sıradan hackerlardan sandım ki şimdi bana böyle konuşamazdın ama sana inat senin için o SS'i arayıp, bulup bu konu altında yayınlıyacağım.

sen merak etme ss ler var bende adam 33 lwl den 42 i lwl e nasıl kasmış bak 1 ay geçmedi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler