beyler bu sabah finans bankdan xgametr hesabına para yatırdım ama sonunda fiş alamadım sadece para yatırırken gelen mesaj var neden canlı destekde değilsin derseniz cevap gelmiyor para yattı tel numarası ve gelen mesajı versem kontrol edebilirlermi para boşuna gitmesin az değil sadece yanlış biyere basmış olabilirim ama hesabına gitti para
Buraya tıklayarak karsına cıkan numarayı arayıp sorabılırsın bende anlamam bu işlerden en fazla bu kadar yardımcı olabılıyorum
sen kartsız işlem yaparken yani giriş butonuna bastıktan sonra hesaba para yatırırken sana demedimi fiş veremiyoruz diye ?. Çünkü açıklamasını yapmışlar fiş veremiyorsa yatırmayın demişler diğer banklar içinde. Eğer öyle bişey demediyse git şikayet et derim. İş yapacaklarsa adam gibi yapmaları lazım
eğer yatırdıysan paran kalmaz ama fiş lazımdı heralde ben ptt den alıyorum en iyi yolu PTT
siteden bir kaç açıklama
finansbank
Atm'den Masrafsız ödeme
1- Giriş Tuşuna basın.
2- Türkçe Seçin
3- Hesaba Para yatırma
4- Başka hesaba para yatırma
5- 26397871 Hesap numaramızı girin Devama basın
6- Para transferi
7- Tutarı yazın ve devama basın
8- Cep telefonunuzu yazın.
9- Cep telefonunuza gelecek olan SMS şifresini ATM deki ekrana yazın ve devama
basın (cep telefonunuzun yanınızda olması gerekli)
10- Paranızı yerleştirin ve onaylayın
11- Fişinizi mutlaka alın ve çıkışı tuşlayın
Önemli: Şube adını fişinizde yazdığı gibi yazınız Örnek: F45 SARIGAZi ŞUBE
Fişinizi Ödemeniz onaylanana kadar atmayınız gerek görüldüğünde tarafımızdan istenebilir.
ve enl alttaki açıklama
Genel Bilgi: Kartsız yapılan ödemelerde Atm fiş vermiyorsa para yatırmayınız. Makbuz veya İşlem numarası olmayan ödemeler 24 saat sonra onaylanmaktadır.
umarım yeterli olmuştur