Arkadaşlar malum oyunun aşırı derece bozulması bu oynu bırakmama neden oldu.Bad company 2 geçiyorum.Raplord577 artık oyunda olmayacaktır veya satılacaktır.Öncelikle Hatalarımız olduysa af ola haksız olduğumuzda olmuştur warrock ailesinde hacksız oynayan bütün arkadaşlar hakkını helal etsin.17 ağustos 2007 başlamış olduğum daha 17 lwl'ken cqc rekoru kırmış bir efsanevi oyuncu olarak warrock ailesine iyi oyunlar dilerim.Forumda yine aktif olacağım. Saygılar
eski clanlarım:Turkrock,wolf of word(dünya 2.si olmuştuk),WLC,AFT,WSKTR.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim.
çok haklısın oyun berbat durumda.bidaha düzelsede başlamam ben.en iyisini yapmışsın.oyunu bıraktım diye hiçde moralini bozma.hayatın eskisinden daha da güzel olabilir bfbc2 ile

helal olsun...
Tekrar dönmen dilegiyle ...
Doğru karar . Bilgisayarım yetseydi bende başlayacaktım fakat özellikleri karşılamıyor .
Allaha emanet ol kardeşim inşallah yakın zamanda bizler'ede bırakmak nasip olur son zamanlarda oyun iyice boşlandı ilgisizlik haksızlık hat saffa'da verdiğin karar için hayırlısı olur inşallah yolun açık olsun.

(12-24-2010 10:07 PM)raynhard Yazılan: [ -> ]Allaha emanet ol kardeşim inşallah yakın zamanda bizler'ede bırakmak nasip olur son zamanlarda oyun iyice boşlandı ilgisizlik haksızlık hat saffa'da verdiğin karar için hayırlısı olur inşallah yolun açık olsun. 
bırak sende gitsin uğraşma oyundaki bebelerde bırak onlar ana bacı sovsunler birbirlerine.
(12-24-2010 10:10 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ] (12-24-2010 10:07 PM)raynhard Yazılan: [ -> ]Allaha emanet ol kardeşim inşallah yakın zamanda bizler'ede bırakmak nasip olur son zamanlarda oyun iyice boşlandı ilgisizlik haksızlık hat saffa'da verdiğin karar için hayırlısı olur inşallah yolun açık olsun. 
bırak sende gitsin uğraşma oyundaki bebelerde bırak onlar ana bacı sovsunler birbirlerine.
Şu an warrock'ta bulunma sebebim oyun oynamak için yada zaman geçirmek için değilde oyunda tanıdığım bir çok dostum ve iyi arkadaşlar olduğu için sabrediyorum maksat muhabbet kardeşim ama ramak kaldı sanırım ( Dondurmam kaymak'ta ) dediği gibi bir cinnet herşeyi halleder Allah sonumuzu hayır etsin.

Hayırlısı olsun biz devam edeiyoruz bakalım

dostum warrocktan çok iyidir önerilerim bilgisayarın kaldırırsa ( call of duty-black ops) veya ( medal of honour-online ) bu iki oyuna sardım bende bu aralar.