Arkadaşlar şu saat itibariyle warrock'a girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım ?. Bu bir saldırımıdır yoksa endişelenilicek bir durum yok mudur ?. Sizden yardım istiyorum..
yine malwareli dosya olsa bile virüs programını kapatıp girme cesaretini gösterdim. Herkezte aynı hatayı veriyor dedin. Rahatım için huzurlu. Sizin gibi iyi insanlara rastlamak çok zor. Bütün dualarım sizinle.
Çünkü aynı şeyi Knight oynarkende yaşamıştım. 1 Hafta boyunca pc yi sürekli taratıp durmak zorunda kaldım. Bi dolandırıcının exe'si pc yi az kala mahvediyordu. 3-4 tane zararlı virüs trojan malware engelledim. Bi dahada oynamadım. O yüzden Warrock'a geri döndüm.
(12-24-2010 03:37 AM)TrK1nG88x Yazılan: [ -> ]yine malwareli dosya olsa bile virüs programını kapatıp girme cesaretini gösterdim. Herkezte aynı hatayı veriyor dedin. Rahatım için huzurlu. Sizin gibi iyi insanlara rastlamak çok zor. Bütün dualarım sizinle.
Çünkü aynı şeyi Knight oynarkende yaşamıştım. 1 Hafta boyunca pc yi sürekli taratıp durmak zorunda kaldım. Bi dolandırıcının exe'si pc yi az kala mahvediyordu. 3-4 tane zararlı virüs trojan malware engelledim. Bi dahada oynamadım. O yüzden Warrock'a geri döndüm.