Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.exe'yi Malware olarak algılıyo :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar şu saat itibariyle warrock'a girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım ?. Bu bir saldırımıdır yoksa endişelenilicek bir durum yok mudur ?. Sizden yardım istiyorum.. Ss.gifSad

[Resim: adszam.png]

Sherlock

http://www.speedyshare.com/files/25870138/WarRock.exe

Antivirüsünü kapat ; Bunu indir ve WaRRock klasöründeki "System" klasörüne at.

Sorun çözülecektir.
upload ettiğin exede aynı uyarıyı veriyor

Sherlock

(12-24-2010 02:56 AM)TrK1nG88x Yazılan: [ -> ]upload ettiğin exede aynı uyarıyı veriyor

Antivirüs programını kapatacaksın işte herkeste veriyor rahat ol Smile

O Exe'yi dediğim yere kopyala ve tekrar dene oyuna girmeyi.
yine malwareli dosya olsa bile virüs programını kapatıp girme cesaretini gösterdim. Herkezte aynı hatayı veriyor dedin. Rahatım için huzurlu. Sizin gibi iyi insanlara rastlamak çok zor. Bütün dualarım sizinle.

Çünkü aynı şeyi Knight oynarkende yaşamıştım. 1 Hafta boyunca pc yi sürekli taratıp durmak zorunda kaldım. Bi dolandırıcının exe'si pc yi az kala mahvediyordu. 3-4 tane zararlı virüs trojan malware engelledim. Bi dahada oynamadım. O yüzden Warrock'a geri döndüm.

Umarım bilgisayarım için bi tehlike yoktur Sad Sad Sad Sad Sad
(12-24-2010 03:37 AM)TrK1nG88x Yazılan: [ -> ]yine malwareli dosya olsa bile virüs programını kapatıp girme cesaretini gösterdim. Herkezte aynı hatayı veriyor dedin. Rahatım için huzurlu. Sizin gibi iyi insanlara rastlamak çok zor. Bütün dualarım sizinle.

Çünkü aynı şeyi Knight oynarkende yaşamıştım. 1 Hafta boyunca pc yi sürekli taratıp durmak zorunda kaldım. Bi dolandırıcının exe'si pc yi az kala mahvediyordu. 3-4 tane zararlı virüs trojan malware engelledim. Bi dahada oynamadım. O yüzden Warrock'a geri döndüm.

Umarım bilgisayarım için bi tehlike yoktur Sad Sad Sad Sad Sad

Emin Ol Birşey Olmayacaktır .. beyfendi
Referans Adresler