Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Joistic
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba WarrockTa Jostik'i Kuramıyorum.Ayarlardan Joistic i Seçiyorum Yine Olmuyor Yardım Edebilecek Varsa Şimdiden Teşekkür Ederim..
bende fazla anlamam ama joystick in yanında cd falan geldiyse kur yoksada donanım ekleden ekle joysticki kur
Googleden joysitigin marka ve modelini yaz elbet birinin daha kurulumda sorunu vardır Wink
(12-22-2010 11:03 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Googleden joysitigin marka ve modelini yaz elbet birinin daha kurulumda sorunu vardır Wink

^^ adam haklı.
aynı sorun bendede var dostum da normalde need for speedde pc de calısıyor warrockta calısmıyor sadece ne iş çözemedim daha
Joistic'i sıfır aldıysa yanında kurulum CD'si vardır. Kurulum CD'sini takıp bilgisayarına kur (kurarken oyuna girme) kurduktan sonra bilgisayarına yeniden başlat çek bilgisayar açıldığınında oyuna gir ve Ayarlardan mouse yerine Joistic'i seç ve oyuna başlat.

Dikkat etmen gerekenler Joistic'in bilgisayarına takılıı olduğunu ve dosya koruma programlarınlarının (deepfreze gibi) olup olmadığına dikkat et.
Referans Adresler