90 days gold almıştım.2. ay dinarım gelmedi ve 2 kere ticket attım 10 gün içerisinde, cevap gelmedi hala. yeter kardeşim bu nasıl bi oyun ya bıktım artık.
-Bi öneri-görüş'ü olan varsa yazabilir mi ?
Bekliyeceksin kardeşim ticket sistemi şuan bakımda açılacagınıda sanmıyorum ama dinarını eninde sonunda alırsın inş.
Ticket Sevisi arkadaşıdna deiği gibi kapalı ne zaman acılacagı konusundada kımsenın bır bılgısı yok ıns alırsın demek gelıo elımzıden bırtek
Hepinize teşekkür ederim
-İyi ki varsınız<3

Zaten yardım ettiniz diye teşekkür ettim. Bunu anlayamadın galiba ?
(12-22-2010 09:40 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Zaten yardım ettiniz diye teşekkür ettim. Bunu anlayamadın galiba ?
Ben DalGa Gecıon SanDım

K bakma

Aynen dalga gecio sandım

Sorun yok

Arkadaşlar ticket servisi aktif olmaya başladı sanırım dün akşamdan itibaren.Bu ticketı atarsan sana yardımcı olacağını düşünüyorum.Fakat biraz geç cevap verebilirler..
Dear Gamersfirst Customer Support,
I bought XXXX(Premium Cesiti)premium for XXXX (Premium Süresi) days. As you know, if I purchase premium for 3 months or longer I should get XXXXX (gelmesi gereken Dinar) every month. But as I noticed I didn't get any dinars on my account. There must be several problems. I hope you can fix your problems soon and add my dinar to my account.
As a proof that I am the owner of this account, here is the payment method which I used for purchasing to get this XXXX(Premium çeşiti) premium for XXXX(Premium Süresi) days.
ESN Code:
ESN Passcode:
Thank you for your support and your help.
Sincerely