Arkadaşlar ben oyunu yazın bırakmıştım tekrar başladım eski serverlar gitmiş middle east europe falan gelmiş forumda araştırdım bulamadım.Türkler en çok nerede oynar?Serverlar arası ping farkı var mı? Ve ya serverları birbirinden ayıran şeyler var mı varsa nedir yardımcı olursanız sevinirim

türkler en çok turkey greece te oynar yabancı serverlara fazla gitme hemen odadan atarlar.
Turkey vs Grecee serverı Türk dolu !
evet turkey vs greece türklerin yeri yunanlıya hiç rastlamadım

teşekkürler
Suana kadar turk~yunan swrverinde 1yunan görmedim

Turkey & Greece . Hepsi türk .
Diğer serverlere Türkler girmese hack sayısı daha az .
(12-22-2010 06:46 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Turkey vs Grecee serverı Türk dolu !
Suana Kadar Yabancı Bile Görmedim..

Europede Türk olduğunu söyleme kickliyorlar malesef...Bizim için ne kadar üzücü bi durum.. Hemen hack deniliyor
(12-22-2010 10:57 PM)Bay Ükela Yazılan: [ -> ]Europede Türk olduğunu söyleme kickliyorlar malesef...Bizim için ne kadar üzücü bi durum.. Hemen hack deniliyor
işte bunlar dünya ülkelerinin Türkiye'nin maddi ve manevi gücünü kıskanıp savaşlarda Türk'ün maneviyatını görüp düşman askerlerini siperlerimize götürüp onları tedavi ettiğimiz Dünya ülkelerinin insanları Türkiye'nin zihniyetini, Atatürkçülük zihniyetini kavrayamadığı ve kendilerinde bu düşünceleri göremeyen cahil insanların Türkiye'yi çekemedikleri aptal polikataları/düşünceleri aslında bunlar. Tarihlerine gözlerini açıp bilgisel bakarlarsa Türklük tarihinin tırnağı bile onlara rast gelmemiştir. Dünya insanı böyle bir şey işte. TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ! KİMSE BİZİ BÖLEMEZ PARÇALAYAMAZ...! GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE !