12-21-2010, 04:51 PM
Öncelikle burdan herkeze selamlarımı sunuyorum adım Burak. Forumunuza yeni üye oldum ama üye olurken keşke böyle bi sorunla karşılaştığım için üye olmasaydım. 2007 yılında başlayıp 1.5 yıllık warrock yaşantımda warrockturk ve diğer turk warrock forumlarında üyeliğimin bulunması ve warrock ailesinin ne kadar büyük olduğunu ortamların ve eski playerların samimiyetini çok iyi biliyorum ve FORUM KURALLARInın ne kadar titiz ve tutarlı olduğunu biliyorum. Oyuna 2 yıl ara verdikten sonra tekrar dönme kararı aldım ve iyikide almışım. Saygılar sevgiler...
Şimdi sorunuma gelirsek... Ben oyun oynuyordum elimde mp7a1 vardı khali'de boruda biri bomba attı ben kaçtım yanlışıkla ateş etme tuşuna bastım ama ateş etme tuşuna bastığımda silah sarsıldı ama mermi gelmedi. Medic kit aldım tam ekran karardı ve şöyle bir hata geldi. (SS alamadım kusura bakmayın)
Connection terminated because of abnormal gameplay ***
diye bir hata aldım ve confirm dedim oyundan beni attı ve şimdi warrock hayatımdan sonra yaşadığım bir sorunun çözümü için sizden yardım istiyor ve tekrardan herkeze selamlarımı sunuyorum
Şimdi sorunuma gelirsek... Ben oyun oynuyordum elimde mp7a1 vardı khali'de boruda biri bomba attı ben kaçtım yanlışıkla ateş etme tuşuna bastım ama ateş etme tuşuna bastığımda silah sarsıldı ama mermi gelmedi. Medic kit aldım tam ekran karardı ve şöyle bir hata geldi. (SS alamadım kusura bakmayın)
Connection terminated because of abnormal gameplay ***
diye bir hata aldım ve confirm dedim oyundan beni attı ve şimdi warrock hayatımdan sonra yaşadığım bir sorunun çözümü için sizden yardım istiyor ve tekrardan herkeze selamlarımı sunuyorum