1) powerlwl yapıpta nc atan oyunculara ne olucak? (o opk la kastıkları lwl lar yanlarına kar kalırsa oyunu bırakırım) 2) t-bombların gücü normal bombaya oranla gücü ne kadar? 3) cross işareti için program kullanmak kurallara aykırımı ve böyle programlar varmı (sadece cross işareti olucak) 4) Mobil ödeme ile ilgili detaylı bilgi verirmisiniz veya forum içi ilgili konu linki
mobil ödeme yapan şuan bir kaç site var ama xgametrdeki kapalı sontekliften yaptığı için opk konusuna gelince bilgim yok. T bomb heralde 3 kat civarı güçlü crosshair ise haksızlıktır bence.
1-Gamerfirst nick changeleri kayıt altında tutuyor(?).
2-hiç kullanmadım ama patlayınca boru gibi ses çıkıyor birde kolay öldürüyor.
3-Aykırı tabikide ama benim gibi ekrana tükenmez kalemle + işareti yapabilirsin.
-bant yapıştırmanı öneririm benim yaptığım salaklığı yapma-.
4-mobil ödeme açık olsada önermem, komisyon ücreti biraz fazla.
3) cross işareti için program kullanmak kurallara aykırımı ve böyle programlar varmı (sadece cross işareti olucak)
Herhangi bir programla cross hair kullanmak suçtur.Suç olmasını geçtim o türk programların hemen hemen hepsinde keylogger yada trojen tarzı virüs çok.Onlar yalandar yazarlar virüssüzdür diye ama hepsi yalan.İllaki cros yapıcaksan al eline krosu olan bi silahı cd kalemi ile düzgünce çiz

yanıtlar için teşekkürler bant işini bir deneyim