Siz yorulmayın ben % % yazarım levelimi... Geç kaldınız bu sefer yazmak için bakın 81 olmuşum hayret hala foruma düşmemişim. Üzüldüm şimdi :/
siz dewam edin. inanın hiç yazdıklarınızı umursamıyorum. Aynen dewam edin. Sadece gülüp geçiyorum yaptıklarınıza hiç bişey olmayacak bu chara da siz konuştugunuzla kalacaksınız... Aynen dewam!
Bu arada user listten çekmeyi bırakın resimleri. Lazımsa söyleyinde ben kendim çekeyim nere gönderiyorsanız gönderin... Öle userlissten çekip kendinizi avutmayın!
oyunun zevkini boyle alıyorsan ne mutlu sana ...
level hiç bir işe yaramıyor diyorlar. Sonrada gelip forum köşelerinde yok powerlevel kasıyor diye bas bas bağırıyorlar. Önce kendileriyle çelişmesinler. Ellerinden bişey gelmedikçe bas çamuru. Yapıyorsam ban yiyeceksem k2 raporunu tutuyorsa bu beni ilgilendirir, boş boş buralarda konu açan MuratKARA'yı değil. Varsa elinden gelen yapabiliyorsa yapar yapamıyorsa forumda peşimden böyle yazar durur.
Merak Etme Elinde Sonunda Ban Yiceksin Emek Hırsızlığı Yapıyorsun ..
sen yazılanları okumuyorsun herhalde... bu benim sorunum seni ırgalayan ne? atıyorsan ticketini at atmıyorsan böle boş işler peşinde koşma! lakin sadece kendinize güldürüyorsunuz. Banlatabiliyorsanız banlatın banlatamıyorsanız boş konuşmaya hakkınız yok tanımıyor etmiyorsunuz beni. Herkesin zevk aldığı bir oyun biçimi var bende böyle zevk alıyorm. hem level önemli değil diye kendinizi yırtıyorsunuz hemde poverlevel die burda basbas bağırıyorsunuz. Bu durumda birinden vazgeçinde ne yapmaya çalıştığınızı anlayalım. Yazmayayım yazmayayım die bekledim ama bazen dozunu kaçırıyorsunuz. Dediğim gibi sizene poverlevelsem? Kasan benım senin deyişinle -banlanacak benim. Banlanırsam düşünecek olan benim. Elinden gelen varsa at ticketini yoksa çok konuşmayı bırak. Boşuna google'ı kirletiyorsun. Sana son sözüm bu. şimdiye kadar yazdıkların veya yazacaklarınla kendi yazdıklarınızla boş vakit harcadınız yine dewam edin isterseniz keyif sizin! Gram sallamıyorum.
Hasan banla şu şerefsizi.
(12-21-2010 12:36 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]oyunun zevkini boyle alıyorsan ne mutlu sana ...
Aynen devam moruq .. Böyle devam et aman ha sakın oyunu bozma ..
ağzını topla şerefsiz sensin. Dengesiz! Doğruları söyleyince zorunuza mı gidiyorda banlıyorsunuz? umrumdamısınız sanıyorsunuz da banlamanıza takayım? yeni üyelik açmak çok zor ya sanki?
Kım ne yaparsa yapsın bunlar gorunun power leveller.Bır cok kısı emınım sıfrelı odada swap yapıyordur bosuna kendınızı tuketmeyın hersey olacagına varır duser elbet hepsı
k2 nin bunları banlayacagını düşünmüyorum bi kere oyunun imajı sarsılır adam 1. Olmuş ban yiyor k2nin yapması gereken 70 lwlı gecmeden bunları banlamak.