Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Duyuru!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar. Ben d0ctor.23 charımın çalındıgını bildirmek istedim. ' montesquit ' ve ' besttt168 ' charlarını kullanan gökhan tarafından çalınmıştır. Savcılığa verdim cevabın gelmesini bekliyorum fakat char şuanda bana ait değil.
Savcılığa? Ss.gif Ama o kişi zaten kişiliksiz birisi, beklerim.
Geçmiş olsun.
Bilgi iletişim suçlarını aradım yardımcı oldular. Trojen attı. Kesinlikle onla iletişime geçmeyin sizin için hayırlı olur.
Savcılığa gerek yoktu.

Geçmiş olsun.
Öylede yanına kalsın istemedim 42 leveldim bide içime oturdu çalınması. Saolun.
Her işte bir hayır vardır, çok geçmiş olsun.
tutuklanabilir simdi bunu inceledim de gozaltina alinma olasiligi %80 cunku bilisim suclarina giriyor ve turkiyede bu konunun cevasina cok onem veriyorlar is ciddiye biner bela olur basina ticket atsaydin daha iyi olurdu
Geçmiş Olsun Bence İyisini Yapmışsın Ama Pek Sanmam Oyunda Çar Çalındı Diye Tutuklanmak Ss.gif Japonyada Korede Öylede..
(01-31-2010 11:20 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]Geçmiş Olsun Bence İyisini Yapmışsın Ama Pek Sanmam Oyunda Çar Çalındı Diye Tutuklanmak Ss.gif Japonyada Korede Öylede..

karsi tarafa trojan yollamak bir suctur sonucta oyun bilgilerini almayip kredi karti bilgilerini alsaydi o zamanda ayni sonuc olacakti yani calma isine yonelik bir eylem var ortada
-----------------------------------------------
Mesela bir sisteme girerken başka sistemlere de sızmış olması gibi. Bu suç tiplerine bakacak olursak;

1-Bilgisayar sistemlerine ve servislerine yetkisiz olarak girme ve engelleme
2-Bilgisayarlara fiziksel veya mantıksal yollar ile zarar verme
3-Bilgisayar yoluyla dolandırıcılık <<<<< arkadasin basina gelen
4-Bilgisayar yoluyla sahtecilik <<<<< arkadasin basina gelen
5-Lisans haklarına aykırı olarak bir bilgisayar yazılımının izinsiz kullanımı
6-İnternet üzerinden yasadışı yayın yapma

kaynak : http://www.bilgisayarpolisi.com
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler