Selam Millet Çoğu Kişi Bu Forumda Benim Kim Olduğumu Biliyor Bırakmıştım Forumu Bazı Kişiler Yüzünden Ama Zorda Kaldım Die Girdim Yoksa Adımımı Atmazdım,Eren arkadaşımız bu gün charımla aynı odadaiken charıma hack dedi charda özgür diye bir arkadaşım vardı böle böle hack muhabbeti yaptı girdim bilgisayarına özgürün hack bulamadım okula gidicekti erkenden çıktı yarın eren gelsin baksın hack bulursa herkezin önünde özür dilicem bulamazsa o dilicek hadi görelim bakalım atıp tutmakla olunuyormuşmuş
yarın açılır konu daha kimin hack olduğu anlaşılır
İyi de bu konuyu neden kendi aranızda halletmiyorsunuz Doruk ?
Eren foruma girmiyor . Görmez bu yazını . Tabi ben iletirim kendisine ama sen yinede erenle konuş .
(12-20-2010 10:33 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]İyi de bu konuyu neden kendi aranızda halletmiyorsunuz Doruk ?
Eren foruma girmiyor . Görmez bu yazını . Tabi ben iletirim kendisine ama sen yinede erenle konuş .
Kendisi dedi bana wtr ye koyucam diye bende bekledim koymadı

(12-20-2010 10:36 PM)CivCiv-Doruk Yazılan: [ -> ] (12-20-2010 10:33 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]İyi de bu konuyu neden kendi aranızda halletmiyorsunuz Doruk ?
Kendisi dedi bana wtr ye koyucam diye bende bekledim koymadı 
Konuşurum ben onunla , ama yinede dereyi görmeden paçayı sıvamanın manası yok

Ben dereyi gördüm pc sine girdim özgürün bulamadım hack

Konuyu açmamış , onu demek istedim .
Uzatmanın manası yok yarın halledersiniz .
Bu kadar çok takmayın kafayı, elbet kimin ne olduğunu çıkartıyoruz ortaya elimizden geldiğince.