Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrocka giremeyen bir mağdurum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar herşey yeni patch çıkmasıyla başladı. Nod32 açıkken girdim oyuna, yeni patchı yüklemeye başladı (zaten ondan öncesinde hiç bir sorun yoktu) patch bittiğinde , yükleme bitmiş, ama total kısmı %99 gözüküyor. Çıktım nod32 yi kapadım yine denedim aynısı, pc ye reset attım aynısı... Denetim masasından sildim oyunu en sonunda baştan kurdum. Ve yine aynı hata, ilk patchı yüklüyor ve orda yükleme duruyor; total bölümü %45 de. Format atmakta istemiyorum bilgisayara. (aynı durum metin2 içinde geçerli ama söz konusu warrock tabiki) Bu da son halinin ss'si :

[Resim: adszplgm.jpg]

Birisi çözüm önerisinde bulunursa çok sevinirim, ama herhalde nod32 ile ilgili bir sorun...
Teşekkürler şu anda bakıyorum olmassa iletirim bu konuya..
Yaptım ama olmadı.. Hem oyunu tekrar kurmaya cesaret edemiyorum birdaha, nerden bakarsan tam 5 saat sürüyor kurması.
evet oyunu ingilizceden aç
Ingilizcede yükledim yine olmuyor.. Antivirüs programını denetim masasından filan mı silmek gerekiyor anlamadım ki .Sad Ne kadar uğraştıysam olmadı
Antivirüsü sil yeiniden kur fuzelır dıe dsnuyorum nod32 warrock dosyalarını vırus oalrak goruo
mağduruz da mağduruz ortada bi admin yok Big Grin
turkceden giremiors magdurus Big Grin
bu oyunu ne zaman adam gibi oynicaz Big Grin
Referans Adresler