Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Balistic Knife
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba bu ilk konum yeri doğrumu bilmiyorum.

Çoğu kişi bana Balistic Knife ' ın nsl atıldığını soruyor cvp yazmaktan yoruldum buraya konu açiim dedim:
- Balistic Knife'ı dürbünsüz sniper tüfeği kullannlar bnce daha rahat bi şekilde atabilir namlusu yok çünkü.
- Tek atış hakkınız var ıskalarsanız bıçak gider ve 2. slota geçer otomatik olrak.
- Hasarı adamı neresinden vurursanız vurun %100 dür.
- Uzak mesafelerdede etkilidir.
- Mesela bn 2. slot kullanmıyorum onu atıyorum Tongue
- Son olarak Sağ Tıklayark bıçağı atabilirsiniz Big Grin

Alıntı diil yanlışlıkla buldum bnde Big Grin Tongue Big Grin
evet bu bıçak knife ı mahvetti adam doğar doğmaz atıyo 2slotla deşiyo bizi yumrukla dalıyoz Big Grin
Hemen çekiyorum 100 g1 var zaten Big Grin

G1 de yokmuş Angry
İyi demişsin hoş demişsinde hasarı nerden vurursan vur %100 degıl

%40 bıraz daha arastırma yap... beyfendi
(12-19-2010 06:02 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]İyi demişsin hoş demişsinde hasarı nerden vurursan vur %100 degıl

O kadar şey yazmış oda olsun yani Big Grin teşekkürler arkadaşım paylaşım çin
(12-19-2010 06:46 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(12-19-2010 06:02 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]İyi demişsin hoş demişsinde hasarı nerden vurursan vur %100 degıl

O kadar şey yazmış oda olsun yani Big Grin teşekkürler arkadaşım paylaşım çin

saol bn teşekkür ederim

bn bıçakla 12 atış yaptım 12 sindede tek atışta aldım bıçağı fırlattıında %100 hasar verir düz vuruş %40

bıcak ile vurdugunda %40 bıcağı attığında %100

Sherlock

Kullanmayı isterim .
iyimiş denemek lazım teşekkürler paylaşım için.
saolun ben teşekkür ederim bıçağı lucky shout oynayarak kazanabilirsiniz ama zor çıkıo ya bnm 26k dinar gitti 12 günlük AI_AW 1 günlük balıistic geldi Smile
Referans Adresler