Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna Girilmiyor [Bakın İçeri]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar gamestart geliyor vs normal şekilde oyuna giriyoruz . Şifremizi yazıyoruz okey diyoruz ve orda kalıyor yukarda köşede adam geliyor ama sayfa gelmiyor .. Char 1 lwl gözüküyor .. Ben ve arkadaş bu hatayı alıyoruz şuan .. Sabah normaldi herşey giriyordu .. Bizden başka alan var mı hatayı , yoksa sadece biz mi alıyoruz ? ... !!
(12-19-2010 11:57 AM)Kaptan45 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar gamestart geliyor vs normal şekilde oyuna giriyoruz . Şifremizi yazıyoruz okey diyoruz ve orda kalıyor yukarda köşede adam geliyor ama sayfa gelmiyor .. Char 1 lwl gözüküyor .. Ben ve arkadaş bu hatayı alıyoruz şuan .. Sabah normaldi herşey giriyordu .. Bizden başka alan var mı hatayı , yoksa sadece biz mi alıyoruz ? ... !!

2 Charla Denedim Aynı Sorun Sad 2'side Bugta Kaldı Sanırım Smile

Şimdi Almanca Şekilde Gİrdim Düzeldi .
BENDE VE DIGER COGU KISIDE BU HATA VAR. ACILMASINI BEKLIYORUZ..
evet bendede var ya
aynen bendede aynı sorun var
ya ben oyuna giriyorum normal 8 lik marien e giriyorum sonra adam doğmuyo oyun kapanıyo tam küfürlük oyun ha Angry Angry
Oyun Düzeldi beyfendi
oyuna girebiliyorum şu anda.
Evet birde charda baska birisi var hatası veriyordu sonra düzeldi türkiye serverine girmiyor Europe serverien giriyor Ss.gif
Referans Adresler