Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [ FA ] Freakys in ActioN ''GamePlay''
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
rezillik. ..
Bu clan vardi herhalde hack oldugu icin kapatilmistim amacim kimseyi suclamak yada iftira atmak degil, ama iyi hatirliyorum bu clan kapatildi bi defa Wink
(02-01-2010 12:26 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Bu clan vardi herhalde hack oldugu icin kapatilmistim amacim kimseyi suclamak yada iftira atmak degil, ama iyi hatirliyorum bu clan kapatildi bi defa Wink

kapatıldığını biliyoruz fakat hack ya da değil, kendisinin 70+ hesabı vardı,proxy ile yakalandığı için banlandı lider olduğu içinde kapatılmış. Kendisi böyle söylemişti, bugün de söyledi..
(02-01-2010 12:28 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]
(02-01-2010 12:26 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Bu clan vardi herhalde hack oldugu icin kapatilmistim amacim kimseyi suclamak yada iftira atmak degil, ama iyi hatirliyorum bu clan kapatildi bi defa Wink

kapatıldığını biliyoruz fakat hack ya da değil, kendisinin 70+ hesabı vardı,proxy ile yakalandığı için banlandı lider olduğu içinde kapatılmış. Kendisi böyle söylemişti, bugün de söyledi..

bunu bilmiyorum sadece öyle kulagima bir gelmisti simdi sebebinide ögrendim tesekkürler Smile
(02-01-2010 12:29 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
(02-01-2010 12:28 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]

bunu bilmiyorum sadece öyle kulagima bir gelmisti simdi sebebinide ögrendim tesekkürler Smile

Onu duymamıştım yalan yok Smile Rica ederim Smile
beyler bu videoyu ii izleyin çok ince ayrıntılar var dikkat edin göreceksiniz emin olun bu ayrıntıları kaçıranın kör olması lazım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler