Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Böyle oyun daha görülmedi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
evet warrock gibi bir oyun daha dünyada görülmedi oyuna dil seçeneği koyuyolar hatlı çıkıyor Big Grin oyunu hadi ingilizce açıyorsun bu seferde oyun içinde sorunlar başlar ya lag vardır ya hack artık hacklerde eskisi gibi değil ki adamlar eskiden hadi susarlardı açardı hackini yerdi küfürünü giderdi Smile şimdi adam bizimle sohbet ediyo bak şimdi nası uçucam kaç saniyede opk'den öldürücem diye eskiden 1-20 hack açarlardı uçarlardı diğer levelin üstünde olanlar wh açarlardı şimdi artık 60 lwl uçuyor Smile adminler uyuyor nasıl olsa adamlar patch yapıyorlar boşuna bi oyunaa girip baksın her açtıkları odayıda preli yapmasınlarki hack belki admini fark etmeden açar bellimi olur saf kaynıyor oyun.Gerçi premiumlu hackler bile var Smile eğer sizde bana katılıyorsanız alta bi yorum yazın Smile bu konuyuda üst makamdakiler değerlendirsin.
üst makam kim ?
Bu yazdıklarından herkez şikayetçi hatta opk yapana sor oda bu dediklerinden şikayetçi ama oynuyor demekki tam anlamıyla kimse bu yazdıklarından düşündüklerinden bezmemiş ki hala oynuyor pre alıyor para harcıyor oyuna Smile yanlış anlaşılmasın oyuna para harcamaya kesinlikle karşı değilim ama şundan bıktım bundan bıktım şu şöyle bu böyle diyor herkez ama hala oynamaya ve harcamaya devam ediyor buda memnuniyetin göstergesi oluyor adamların gözünde.

(12-19-2010 01:20 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]üst makam kim ?

bunu bende anlamadım üst makam dan kastın ne ?
adminler gibi
her odada en az 2 hack çıkıyor oynanmaz oldu ama hala oynuyorum
Türkçe dil yaptığımda yamuk-yumuk oluyor yazılar. İngilizce yaptığımda acayip sorunlarla karşılaşıyorum, artık oyunu oynamamaya karar verdim. Çok mantıklı.
Referans Adresler