Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: acil yardım edin :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar benim evde PC yok laptop war.orda warrock oynuyorum....
haliyle tabiki laptop ısınıyo.. & birde cok ses geliyo
3 ayda bir bozuluyo... her zamanda warrock oynuyom baska bişey yok evde bana bi yardım edin bu ses fln.... neden cok ısınıyo niye bu kdr ses
geliyo bi acıklama yapın !! yeni yaptırdım gine bozulcak gibi calısıyo !!!
AngryAngryAngryAngry
Laptop İçin Gdip soğutucu Alıp Taktırıcan Isınma sorunun geçer ısınma sorunun gecıncede otomatık sesıde duzelır dıe dusnuyorum cunku ısındıgı ıcın cıkıyor olabılıro ses
Soğutma fan ında pislik toplanıyordur fan ı temizlersen çabuk ısınmasıda geçer ses te çıkarmaz

ayrıca konuyu açtığın yere dikkat etmelisin . konu taşındı !
Altına bir fan alıp içine temizletirsin. İşlemcisinde bir macun vardı desktopların laptoplarda varmı bilmiyorum ama varsa değiştirilmesi gerekiyor.
gidiyorsun teknolojik aletler satan mağazaya orda laptop altlarına hem kucağına koymak için hemde soğutmak için alet var laptopun altına koyuyon işine yarar %50 daha az ısınır
Axion-Can'ın da dediği gibi Soğutma fanında pislik birikmiş olabilir , veya Laptopunun Fan'ları yetersiz kalıyor olabilir.
Sorunu çözemezsen extra yeni bir fan taktır , Laptop'uda fazla zorLama bence Wink
Referans Adresler