(12-18-2010 02:45 PM)lmmortalRosse Yazılan: [ -> ]Fotoğraflar benden değil beyler,alıntı çekenler admin.
Admin oyuncu modunda çekmez ssleri
Spec. modunda çeker
Hangi sitenin admini bitirdim diyerek hava atıyor ve hack sslerini koyuyor?
Gereken yapıldı . Akıllıymış bu arkadaş (:
(12-19-2010 04:45 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Aynştayn.
+1
Bu arada Lucky Shot Eventinde hiçde şanslı değildim çöplük silahlar geldi birde ben bedava veriyor sandım o dinarlarımı yiyormuş K2'nin neden dinarları pazar alanına getirdiği anlaşıldı dinar harcatmaya yer arıyor

(12-19-2010 12:47 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (12-19-2010 04:45 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Aynştayn.
+1
Bu arada Lucky Shot Eventinde hiçde şanslı değildim çöplük silahlar geldi birde ben bedava veriyor sandım o dinarlarımı yiyormuş K2'nin neden dinarları pazar alanına getirdiği anlaşıldı dinar harcatmaya yer arıyor 
adamlar işini biliyo.....
Hacksiz yeni zombi modunu şu anda bitirebilecek player'ları göremiyorum eski zombi modunu sayısız bitiren ben yeni zombi modunda şu an da full itemli sağlam 4 kişi ile en fazla 17'yi gördük yeni zombi modunu hakkıyla bitirebilen olursa helal olsun derim zor ama gerçekten çok zor.

(01-07-2011 03:08 PM)raynhard Yazılan: [ -> ]Hacksiz yeni zombi modunu şu anda bitirebilecek player'ları göremiyorum eski zombi modunu sayısız bitiren ben yeni zombi modunda şu an da full itemli sağlam 4 kişi ile en fazla 17'yi gördük yeni zombi modunu hakkıyla bitirebilen olursa helal olsun derim zor ama gerçekten çok zor. 
2 kere bitirdik hakkıyla...

Akıllıya bak sen

broken sunsete bitirince ne veriyor