Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklemede yazıyor ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yeni aldıgım account'un şifresi / msn'i degismiyor.. gamersfirst'ten girince profile char : beklemede yazıyo .. G1 yükledim, G1'le alışveriş edemiyorum diyo ; ki hesabınızı aktive edin fakat chara giriliyo sorunun cözümünü bilen arkadaş varsa lütfen cevap versin .
sitede sorun var millet giremiyor.beklemen lazım.
ama dünden bahsediyorum + aynı gün gold yükledim sorun cıkmadı
Belli saat aralıklarıyla kod dağıtılıyor ve bu yüzden site yoğun.(Tabi saate göre değişiyor)
şifre değiştirdiysen aktifleştirmen lazım oda hangi msn adresine kayıtlıysa ona giden mail ile aktif edebilirsin
(01-31-2010 10:24 PM)xHérqéLé ! Yazılan: [ -> ]şifre değiştirdiysen aktifleştirmen lazım oda hangi msn adresine kayıtlıysa ona giden mail ile aktif edebilirsin

işi çok iyi biliyorum rahat ol. sanırsam char askıda
beyler bu sorun lag dan mı ?
Aynısı bana oldu bir arkadaşıma benim bilgiler gitmiş mail ile bir link göndermişler ona tıklamış char beklemede kalmış.mail i değiştirmeye çalışıyorum arkadaşa mail gidio onay maili o onaylarsa değişiyor.Çok acaip şeyler olmuştu Smile bakalım senin bilgiler kime gitmiş Big Grin
aynısı bana da olmuştu
bana aktivasyon kodu gelmiyor bende charımın msn sinin şifresini bilmiyorum ama ben g1 alıp kullanıyorum hatta bugün gold mp7a1 aldım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler