arkadaslar bakıyorum artık herkez çarlarını satıyor 70 leveller falan neden herkez oyunu bırakıyor??
Başkasını Bilemem benim açtığım konuda neden yazıyor
(12-17-2010 09:54 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]çoğu powerlevel yeni sistem geldiğini öğrenen charı elinden kurtarmaya çalışıyor 
+1
opk kasan arkadaşlar satıyor genelde ne olsun akıllı yaratık bunlar
Bugün satanların %70 fazlası 2 güne oyuna döner dert etme

yeni ops sistemiyle birlikte herkes hazırlıklı olsun o charlara bay bay desinler
(12-17-2010 11:45 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]chapter 3 e gerçekten az kaldı çünki ikisinide oynadım ve arada birkaç map ve silah kaldı yakın zamanda gelir diye düşünüyorum
Chapterin 3 ün ne zaman geleceği biliniyor mu şayet warrock korede oynadım muhteşem gelmesini dört gözle bekliyorum inş. gelir.
Milleti bilmem ama ben hackler, lag, vs. yüzünden bıraktım. Yakın zamanda dönmeyi de düşünmüyorum.
Capter 3 le birlikte oyun eskisi gibi olcak

clanlar kendi sembolleri flan akar

(12-18-2010 12:23 AM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]ne zaman geliceini kimse bilmiyo ama bana kalırsa sadece az kaldı diyebilirim eklenicek bir kaç şeyden sonra chapter 3 gelir onunla kalanıda tamamlanır ama önce yeni klan sisteminin gelmesi lazım
Sen o çarı nerde kastın ffa da değil mi ? Bari şöle konulara girip te yazmayın ayıp oluyor...