Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Girmiyor [HS Yükleniyor Kalıyor Öyle]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
her türlü dilde denedim hiç bir dilde girmiyor hs yükleniyor kayboluyo ekranda öyle kalıyor sonra ne bi hata bile vermiyor çözümü olan arkadaşlar benimle paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler
aynısı bendede oluyor kimse bir bilgi vermiyor directx yükledim olmadı oyunu tekrar kurdum olmadı hackshieldi update ettim olmadı bütün dillerde girdim olmadı ne yaptıysam olmadı Sad
http://www.warrocktr.com/WarRock dan yeni hs'i indirip denemeyi deneyin
veya hs klasöründeki exe leri calıstırmayı deneyin ama virüs programı etkisiz altında olmalı.

Bana böyle bir sorun teşkil etmediği için tahminlerden yola çıkarak anlatım yapabilirim.

Yukarıdaki metinde anlatım bozukluğu nerde vardır?
oda olmadı işletim sistemim windows sp3 ondan olabilirmi acaba ?
(12-17-2010 04:10 PM)sonmermim1 Yazılan: [ -> ]oda olmadı işletim sistemim windows sp3 ondan olabilirmi acaba ?

sanmıyorum , benim sp2 .
SP3 gereksiz olarak görüyorum benim kendi işlerim açısından(gerçi benim sistemi hasan biliyor yaptığı her harekette uyarı aldı hep Big Grin)

4-5 version düşürüp tekrar upload etmeyi denemelisin bence cünkü 4-5version önce yanlış hatırlamıyorsam hs de değişiklik olmuştu
Warrock klasörünü aç . Data / Hshield / Uptade / Autoup.exe çalıştır . Uptade atsın . Olmazsa tekrar yaz .
(12-17-2010 05:56 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]Warrock klasörünü aç . Data / Hshield / Uptade / Autoup.exe çalıştır . Uptade atsın . Olmazsa tekrar yaz .

oyunu yükledim tekrar tekrar hs yide upload ettim olmuyor

ama oyunu yüklerken sadece 3 4 dosya indirimi yapıyor cnetten indirdim

başka tavsiye edeceginiz bir indirem yeri avrmı ?
Bende Pach Geldi...
(12-17-2010 05:56 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]Warrock klasörünü aç . Data / Hshield / Uptade / Autoup.exe çalıştır . Uptade atsın . Olmazsa tekrar yaz .

olmadı Smile
aynn one more bad felan bişeler dio bendede girmiyo Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler