1-Şu hatayı alan arkadaşlar Oyun dil seçeneğini ingilizce yapın hata vermiycektir yaptıktan sonra başka bir sorun yaşıyorsanız veya kullanamıyorsanız 2- olarak Setup tan repair yapın bu şekilde türkçe dil seçeneği ile sorun yaşamadan oyuna girebilirsiniz
![[Resim: asdasdsadsadasdasd.png]](http://img444.imageshack.us/img444/3489/asdasdsadsadasdasd.png)
bu hatayı bende aldım fakat dil halen türkçe, hiç ingilizce'ye çevirmeme gerek kalmadı. sadece setup'tan repair yaptım, o kadar.
(12-16-2010 08:46 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]bu hatayı bende aldım fakat dil halen türkçe, hiç ingilizce'ye çevirmeme gerek kalmadı. sadece setup'tan repair yaptım, o kadar.
düzeldiyse Sorun yoksa bu yöntemi de Ekleyebilirim ?
(12-16-2010 08:48 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ] (12-16-2010 08:46 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]bu hatayı bende aldım fakat dil halen türkçe, hiç ingilizce'ye çevirmeme gerek kalmadı. sadece setup'tan repair yaptım, o kadar.
düzeldiyse Sorun yoksa bu yöntemi de Ekleyebilirim ?
evet, bu hatayı alıyordum. repair yaptıktan sonra düzeldi. bir sorun yok şuan.
gercektn bu repair nedir nasıl yapabilrm
BEYLER HELAL OLSUN BUNU BULA VALLA BAK 2 GUNDUR AYNI SETUPU 3 DUR KURUYRUM CÖZMU BULAMADIM DİL SECEĞIYLE ILGILI OLDUNU BULAN ARKDASA HARBIDEN HELAL OLSUN
repai i nasıl yapacağız , nereden onu da açıklasanız .
Benim gibi setuptan repair yapamayanlar vardır iyisimi düzelen birisi Data klasörünü olduğu gibi upload edip bizimle paylaşsın ?

Dostum nereden setup' a girip repair yapıyosunuz.bu setup 'a nasıl girilir?