Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrockta hata veriyo :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
saolun denedim dil ing oldu. ama hep mi ingilizce olcak yoksa bir süre sonra değiştirebilir miyim ?? -.-
(12-16-2010 05:25 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]arkadaslar bugün gelip açtıgımda warrockta bişeyler yüklendi(kartopu update) ondan sonra girdim warrock acılmadı bende tekrar yükledim gine olmadı lütfen yardım böyle yazıyo "ERROR LUA ERRSYNTAX : Data/textdata_tur.lua has one more bad syntax" yazıyo hata bu 16.12.2010 saat 14:12 oldu ^^Ss.gifSs.gifSad

Dil seçeneğini ingilizce yap.Açıkçası ben yapsamda 'invalid password' hatası alıyorum,sende dene Wink
warrock yeniden yüklicem saolun
cevaplarınız bekliyorum
dil seçeneğini ing yap girersin bende oldu ama oyunda aşırı lag+kasma var şuan girme zaten Big Grin
Dil seçeneğini ingilizce yapıp girmen yeterli olacaktır ..
Bunu Patch ile düzeltirler Bir zaman ingilizce olarak idare edin düzelicektir

Konu Taşındı !
ingilizce yaptım o hatayı geçti ama bu seferde şifre girince warrock sorunla karşılaştı diyor. kapanıyor.
birileri setup dan girip repair yapmış düzelmiş. şu setup a nerden girilir , birisi anlatsa ?
Yeni gelen patch'lerin yarattığı bir sıkıntı olsa gerek , en geç 1 ay icinde düzelir diye umuyorum . Hem İngilizce Geliştirin hafiften , fena mı oLur ? Big Grin
ben almanca oynuyom xD almancam cok süperr !!!
Invalid Pasword hatası özel karakterlerden kaynaklanıyor olabilir. Mesela ingilizcede küçük ı yoktur ama Türkçe'de var ingilizcede ç yok ama Türkçe'de var metin defterini açıp şifrenizi yazıp kontrol edin sonra aynısıyla Warrock'a girin ingilizcede ş yerine s kullanmayı deneyin Smile
Referans Adresler