Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lucky Shot (Dart Oyunu)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu Oyunda Bi Sorunmu Var Yoksa Benmi Yapamıyorum challenge Tıklıyorum Sİlahı Sec Diyor Silah Secilmiyor Nasıl Oynucaz Bilgisi Olan ?
Evet ya Sabahtan beri uğrasıyorum ama bende yapamıyorum.
Az Tr Gideyim Kartopunu bitireyim Big Grin
bende anlamadım nasıl oldunu Big Grin
yapmanız gereken önce asagıda change butonuna basıp yatıracagınz miktarı belirtmek daha sonra yanındaki start tusuna basın bastıktan sonra dart dönmeye baslıyacktır start ve changenin üstünde cıkan resme istedignz bir an tıklayn ve sansınıza ödülünüzü alın ama yapmaya degmez diyebilrm
amount yazan yer miktarı belirtiyor tükendiği için yapılamıyor arkadaşlar
Ben patch yukluyorum suan neyın nesıymıs bu ?
ben oynadım 2500 dınar yatırdım k1 geldı 1 gnlk Big Grin
aman beyler lucky girmeyin 30k dinarım 10 sn içinde gitti Big Grin kumara eğilmiyim galiba idda oynarımda bu kadarda kumarcı oldumu bilmiodum Big Grin zaten aşkdada kazanamam siz siz olun lucky oynayamıyn 30k dinar gitti magnumla aı dan başka gelen silah yok Big Grin k2 nin tuzaklarının süslendirilmiş haliBig Grin
Challenge basın dinar miktarını belirleyin sonra start deyin dönmeye başlayınca startın olduğu yerde bir el olacak ona tıklayın silah gelir. (Ama iyi bir silah beklemeyin 34000 dinar harcadım 15 günlük ai_aw,15 günlük magnum,3günlük K1,6 günlük ssg,2 günlük de yenii silahdan...)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler