Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acil yardım lütfen oyuna pach geldi hata veriyor giremiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Oyuna pach geldi hata veriyor giremiyorum warrock yükleniyor sağ altdaki mavi küçük kutucuk (hackshield pro) yükleniyor siyah ekran çıkınca karşıma şöyle bir pencere açılıyor pencerenin içinde yazan yazı alttaki Error yazısı hatanın sebebini bilen varsa yorum yazarsa sevinirim teşekkürler.

ERROR 'LUA_ERRSYNTAX':"Data\textdata_tur.lua"has one more bad syntax
Aynı hata yanımdaki arkadaşımdada var Smile bende yüklüyorum bakalım bendede vericekmi
Bende sorun yok patch i bir geri alıp bir daha yüklemeyi deneyin
Ve yeni bir şey gelmiş dart atıyorsun dinar ekleyip silah kazanıyorsun ben kazandım 15 günlük yeni silahtan bir tane 1 de bıçak için aynısı var
polat abi bn xfl00w aynı hata bndede var Ss.gif
aynısı bendede var Ss.gif çözümü bilen yokmu?
Arkdaşlar Çözüm Şu Warrock Game Start yerine gelince dil seçeneğini İngilizce yapın hata vermiycektir.
(12-16-2010 06:18 AM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Arkdaşlar Çözüm Şu Warrock Game Start yerine gelince dil seçeneğini İngilizce yapın hata vermiycektir.
Hay senden Allah razı olsun kardeşim oyundayım sayende teşekkürler.
Zombi Mod a da yeni bir map gelmiş bu arada
hata veriyor oyuna giriyorum dediğin gibi farklı bir yöntem bulan varmı ? yada giren ayarları söylese
(12-16-2010 06:21 AM)raynhard Yazılan: [ -> ]
(12-16-2010 06:18 AM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Arkdaşlar Çözüm Şu Warrock Game Start yerine gelince dil seçeneğini İngilizce yapın hata vermiycektir.
Hay senden Allah razı olsun kardeşim oyundayım sayende teşekkürler.

Rica ederim ne demek Smile
aynen bende onu yazmaya girmiştim benden önce çözmişler.yinede teşekkürler beyler.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler