Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 70 LvL Char Satılıktır..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Katılma Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 1

Uyarı Seviyesi: 0%
Warrock Bilgileri
Nick: enj0ytheli

K/D: 1234

LwL: 70

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Teşekkürler: 0
0 konuda 0 teşekkür

70 LvL Char Satılıktır!!
Mrb Arkadaşlar 70 lwl char satıyorum satma sebebim knight online oynuyorum ve uzun sureden beri warrockla ilgilenemıyorum anlıcanız wrdeki charın bosa durgunu fark ettim ve İstanbul/Kırklreli cevresi arkadaslarla nakit yada Knight Onlinede cypher serverında gb karsılıgı werıyorum Simdiden Teşekkür Ederim.. Özel Mesajtan Ulaşabilirsinizzz

Char Adı:enj0ythelive
Level:70
Kd:1,40
Pre:___
Dinar:2 milyon küsür
kod:10 bin dinar ve şuan aklımda olmayan 2 tane daha kod war aw50 de bulunmaktadır
Silahlar: mp7a1:35 gunlük-famas:35 günlük k1:35 günlik anlcagınzı cogu sılah bunun gıbı sılah eksikliği yok ammo flash bos stamıne olsun hepsı alabıldıgı kadar aldım 3 gunluk pre çekip

Charın Üstünde İlagel işler Yapılmamıstır swap-flag-vb. zaten char eskidir
Ne istiyosun bu arada bu enj0ylu carları cok opk odasında gördümSmile
opk odasında gordugun benim char deıildir çünkü ben hariç 4 tane daha enj0y war o enj0ylarda oyunun eskisi onlar istedi die nickimi böyle koydum charın eski adı todp0wer char karsılıgında ne istedıgıme gelince 40 50 gb cypher serwerında istiyorum sizin aldıgınız sitede gb ne kadar bilemem ama benım aldıgım sitede suan gb 4,50 hesap ortada yaklasık 160 170 tutuonakit olarak ödencekse fiyatı uygun hale getiririm beyfendi
enjoy oyundan ironma2 a pm at konusalm char icin
özl msjdanda konusabılırız suan knight onlınedeyım
kardeş bu çarı alıcısıyım kardeş beni ararsan veya mesaj atarsan nakit olarak alırım kardeş 5442970372
Kilit !
Referans Adresler