12-14-2010, 09:48 PM
Katılma Tarihi: Nov 2010
Rep Puanı: 1
Uyarı Seviyesi: 0%
Warrock Bilgileri
Nick: enj0ytheli
K/D: 1234
LwL: 70
Clan:
8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Teşekkürler: 0
0 konuda 0 teşekkür
70 LvL Char Satılıktır!!
Mrb Arkadaşlar 70 lwl char satıyorum satma sebebim knight online oynuyorum ve uzun sureden beri warrockla ilgilenemıyorum anlıcanız wrdeki charın bosa durgunu fark ettim ve İstanbul/Kırklreli cevresi arkadaslarla nakit yada Knight Onlinede cypher serverında gb karsılıgı werıyorum Simdiden Teşekkür Ederim.. Özel Mesajtan Ulaşabilirsinizzz
Char Adı:enj0ythelive
Level:70
Kd:1,40
Pre:___
Dinar:2 milyon küsür
kod:10 bin dinar ve şuan aklımda olmayan 2 tane daha kod war aw50 de bulunmaktadır
Silahlar: mp7a1:35 gunlük-famas:35 günlük k1:35 günlik anlcagınzı cogu sılah bunun gıbı sılah eksikliği yok ammo flash bos stamıne olsun hepsı alabıldıgı kadar aldım 3 gunluk pre çekip
Charın Üstünde İlagel işler Yapılmamıstır swap-flag-vb. zaten char eskidir
Katılma Tarihi: Nov 2010
Rep Puanı: 1
Uyarı Seviyesi: 0%
Warrock Bilgileri
Nick: enj0ytheli
K/D: 1234
LwL: 70
Clan:
8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Teşekkürler: 0
0 konuda 0 teşekkür
70 LvL Char Satılıktır!!
Mrb Arkadaşlar 70 lwl char satıyorum satma sebebim knight online oynuyorum ve uzun sureden beri warrockla ilgilenemıyorum anlıcanız wrdeki charın bosa durgunu fark ettim ve İstanbul/Kırklreli cevresi arkadaslarla nakit yada Knight Onlinede cypher serverında gb karsılıgı werıyorum Simdiden Teşekkür Ederim.. Özel Mesajtan Ulaşabilirsinizzz
Char Adı:enj0ythelive
Level:70
Kd:1,40
Pre:___
Dinar:2 milyon küsür
kod:10 bin dinar ve şuan aklımda olmayan 2 tane daha kod war aw50 de bulunmaktadır
Silahlar: mp7a1:35 gunlük-famas:35 günlük k1:35 günlik anlcagınzı cogu sılah bunun gıbı sılah eksikliği yok ammo flash bos stamıne olsun hepsı alabıldıgı kadar aldım 3 gunluk pre çekip
Charın Üstünde İlagel işler Yapılmamıstır swap-flag-vb. zaten char eskidir