Arkadaslar Warrock Korean Charları 400 g1'le Satıyorum(1 400 g1 2 char)
Güven Problemi Olursa Admin veya S.Mod Arkadaslarımızla Sorunu Cözeriz İkizmizde Bilgileri Admine Veririz Egerki Char Gercekte Adminde Kodu Verir Bircok Yerde 400 g1 le 1 adet char verirmektedir
![[Resim: screenshot005qw.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/9937/screenshot005qw.jpg)
bende var char update yüklüyorum ama çok uzun sürüyor
İşi pis bi ticarete dökmek.Şerefsizlikten başka bişey değildir.Yarın öbür gün bu işin foyası çözüldüğünde ne olacak acaba ?
(12-14-2010 10:44 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]İşi pis bi ticarete dökmek.Şerefsizlikten başka bişey değildir.Yarın öbür gün bu işin foyası çözüldüğünde ne olacak acaba ?
1 işin foyası filan cıkmaz cünkü herhangi bir pislik yok
2 sen 45 50 lvl charını satarken hiç birsey demiyorsun hayır yapmak istiyorsan o charıda bedavaya verirsin
3 büyük sayıda charıda hayrına bedavaya verdim
(12-14-2010 11:15 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ] (12-14-2010 10:44 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]İşi pis bi ticarete dökmek.Şerefsizlikten başka bişey değildir.Yarın öbür gün bu işin foyası çözüldüğünde ne olacak acaba ?
2 sen 45 50 lvl charını satarken hiç birsey demiyorsun hayır yapmak istiyorsan o charıda bedavaya verirsin
45-50 level cara para yatırmıs adam neden bedavaya versin? Sen bedavaya bilginle üyelik alıyosun bunu bizimle paylaşsan ne olucak?Bu işin foyası çıkmyacak diyorsun tüm wr forumlarında herkez çalışmaya başladı elbet çıkıcak.Ve parayla satmak şerefsizliktir

Kendi çıkarına bilgini satıyosun

(12-15-2010 12:10 AM)hokkal3az Yazılan: [ -> ] (12-14-2010 11:15 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ] (12-14-2010 10:44 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]İşi pis bi ticarete dökmek.Şerefsizlikten başka bişey değildir.Yarın öbür gün bu işin foyası çözüldüğünde ne olacak acaba ?
45-50 level cara para yatırmıs adam neden bedavaya versin? Sen bedavaya bilginle üyelik alıyosun bunu bizimle paylaşsan ne olucak?Bu işin foyası çıkmyacak diyorsun tüm wr forumlarında herkez çalışmaya başladı elbet çıkıcak.Ve parayla satmak şerefsizliktir
Kendi çıkarına bilgini satıyosun 
emekte para ister kac aylık calısma var bunun altında kac günler uykusuz gecirmisligimiz var bunlar para etmezmi...?
kaç aymı ben mkz denen oyuna sadece 3 saatimi harcadım ve konusunuda açtım oynamak isteyenler diye rep bile istemedim amaç paylaşım diye şimdi bunada kafa yorarım bulurum konuyuda açarım o zaman napıcaksın bakalım eskiden kore ve filipinler oynamıştım ve aylarımı harcadıgımı hatırlamıyorum en fazla 1 gün sana şunu sölim akıl paylaşıldıkca çogalır eğer ticarete dökülürse senin gibi cahiller çoğalır
Benim Gibi Cahiller hee komiklik yapıyor olmalısın ozaman kendini yor 1 günde sınırsız sekilde bul kssn istedigin kdar ac char umrumda olmaz...
Yaw kardesim kore warrock 1 aydır ortaya sürülüyo zaten sen aylardır diyon

(12-15-2010 03:09 PM)hokkal3az Yazılan: [ -> ]Yaw kardesim kore warrock 1 aydır ortaya sürülüyo zaten sen aylardır diyon 
o ortaya sürenler arasında peki ben varmıydım??Kore Warrockta 1 aydır popüler degil cok önceden baslamıs bir hevestir....