bu oyunda 5-6 clan var bunlar temizlense zaten hack olayları otomatik yarıya düşer
Ayıp. Neo gerçekten türk oyuncular tarafından sevilen işini iyi yapan bir admin. Neden küfür ediyorsun ki adama... Ayıpp
Bide adam marifetmiş gibi forumlarda yayınlamış hey Allah'ım ya insanlık nereye gidiyor...
(01-31-2010 09:51 PM)x0wnkinqz Yazılan: [ -> ]Bide adam marifetmiş gibi forumlarda yayınlamış hey Allah'ım ya insanlık nereye gidiyor...
söyleyenin marifeti daha güzel yayınlamanın bi mahsuru yok
Seviyesiz cocuk belli, bı şey yaptım havasında ss çekmiş yuzsuz.böyle terbiyesizler yüzünden herkez ozgurken bizim ulke belli bı sinir
da kalıyor.. Yazık o gence onu büyüyene de
(01-31-2010 09:54 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Seviyesiz cocuk belli, bı şey yaptım havasında ss çekmiş yuzsuz.böyle terbiyesizler yüzünden herkez ozgurken bizim ulke belli bı sinir
da kalıyor.. Yazık o gence
İyide bizim clanla ne alaka ? Bu hesabın sahibi kim ? BİRAZDAN WUF CLANINDAN HACKERLARI TEKER TEKER DÖKÜCEM 5 DAKİKA SONRA HEMDE 100 DE 100 KANITLA BEKLE TEPEMİ İCE ATTIRDINIZ
(01-31-2010 09:59 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]İyide bizim clanla ne alaka ? Bu hesabın sahibi kim ? BİRAZDAN WUF CLANINDAN HACKERLARI TEKER TEKER DÖKÜCEM 5 DAKİKA SONRA HEMDE 100 DE 100 KANITLA BEKLE TEPEMİ İCE ATTIRDINIZ
diğer foruma konuyu açan senin adamın

senin gibi kişiliksizin biri bu arada benim wufla alakam yok

bireyselim
(01-31-2010 09:59 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]İyide bizim clanla ne alaka ? Bu hesabın sahibi kim ? BİRAZDAN WUF CLANINDAN HACKERLARI TEKER TEKER DÖKÜCEM 5 DAKİKA SONRA HEMDE 100 DE 100 KANITLA BEKLE TEPEMİ İCE ATTIRDINIZ
Hay Allah'ım...