Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: srcnakar12 vs cameronphillips(bacitime)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şimdi dün gece atılan vs de 2 tarafta birbrini sucladı ben 2 tarafında cektigi videoları koymak istiyorum.İlk önce melihin(cameronphillips) koymak istiyorum.
Telefonla çekmiş.

cameronphillips 1

cameronphillips 2

Cameronphillips 3

http://www.facebook.com/profile.php?id=1...9&comments

srcnakar12
http://www.izlesene.com/video/bacitime-s...s/2895493#

NOT=cameronphillipsin attıgı füzeler neden patlamıyor =Çünkü 1 kez oyun icinde dc yedi girdiginde kendi pingini görebiliyordu.

Walla ben bişey diyemiycen yorum size kalmış Smile
Güzel ...
Rep ver madem Big Grin
Bunu Acıklamyı Oynamayı Bilmeyen Cahillere Acıklıyom Hack

Benim Cekdigim Video Adamın Sercana nasıl Lagsız Gosterıyo Sercan Ekranda Normal Gozukuyo.. Her Şey Ping Felan Normal Sercanın ! Benim Berat Melihin Ping yuksek Melih 999 benımkıde kırmızı senınkıde kırmızıydı galiba Adam Karsıdakı Adama Ws attıgı Kişiye
Normal Lagsız Oynuyomus Gibi Gosteriyo Benım Pcde bakıncada Ne kadar tp lenip Ucdugunu Gorukuyo Ayrıca Cekdigi Video Skor Tablosunu İİCE bAKIN Pinglere Bakın Herkezinki Kırmızınkı Sadece Ws attıgı Kişininki Ping Normal 120 felandı sercanın ping Bunuda Kimse Farkına Varamaz Benim Gibi Pro Farkı xD

Ve sorun ona Benle Sercanla attıgı ilk Lag HACKINI acmadanki Ws sonucları nı
Farkları Şimdi Soylemıyom Burda Kendisi Soylesın Yada Berat Sen bılıyon Sonucları Ve Kendıni Player Sanmasın Lagla Hackle !Ve Lagsız Hacksiz Ws attımız İLK 5 sn NE oluyodu ONA sorun o Bılıyo xD zauaha

Bide Md500 de Yorum yapmayın Sadece O acdıgı Lag Hackıne bkaın konusun O tpleye nasıl vurulmaz hale getırdıgını kendını

Yorum Yapacak Varsa ilk Gelsin Beni Yada Srcnakar12 Oynayısını Gorsun Playerlıgı Gorsunde Konussun Yada Ws Atsın xD Vursun Sonrada Md500 Adam Player Dıyım
Sacma sapan Hack Degıl Yazısına Bakmayım Acıklasın... Aksi ni xD
Hack Degıl desın ! Yada Lag degılsın desin dıcemde Acık Net Video Var Diyemez xD
Hadi Kolay Gelsin
Axi0nhaci Pro Player
2 kisininde videolarını inceledim.Şu var kardesim prosun flan farketmez.
2Side birbirine ölümüne dalıyor bu ne demek olur 2 side birbirinde lag değil bunda hile nedir?
Ben bıktım sizin milleti suçlamanızdan anlayın artık? lag açıyo diye bişey yoktur Smile internet hızı o.Biraz akıllı olun hangi akıllı warrockun internet hızını değiştirebilirki? Bunu yapmak icin vps ağına bağlanmaları gerek buda imkansız anlayın
Referans Adresler