Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kendi kendine kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet başlıkta belitiriğim gibi pcim kendi kendine kapanıyor ve 5 dakika beklemeden açılmıyor açıyorum fakat 5/10 dakika sonra tekrar kapnıyor yardım eder misinz ? SadSad
İlk ihtimal Virüs . Sağlam bi AV le taradın mı pc yi ?
Hyır hemen taratayım. geçende virüs girdi onda mı yoksa Sad
Elektrik durumu nasıl oralarda belki hava durumu yüzünden elektrik yükselmesi veya git gelleri bilgisayarın ana kartına sorun vermiştir bu yüzden kapanıyor olabilir bence iyi bir bilgisayarcıya danış.. Belki oraya gelemez ama bildiğim iyi bir bilgisayarcı var istersen tel nosunu vereyim onu ara adam bu işin kralı bilgisayar konusunda yapmayacağı şey yoktu..

0 536 762 10 20
adı İlker..
(12-13-2010 05:48 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Elektrik durumu nasıl oralarda belki hava durumu yüzünden elektrik yükselmesi veya git gelleri bilgisayarın ana kartına sorun vermiştir bu yüzden kapanıyor olabilir bence iyi bir bilgisayarcıya danış.. Belki oraya gelemez ama bildiğim iyi bir bilgisayarcı var istersen tel nosunu vereyim onu ara adam bu işin kralı bilgisayar konusunda yapmayacağı şey yoktu..

0 536 762 10 20
adı İlker..

iyide okan bursada oturuyor.sen heralde istanbuldaki adamın numarasını verdin. Big Grin
Kasanın kapağını aç İşlemcinin fanını kontrol et büyük bir ihtimal sorun onda.
Saglam bi virüs bulasmıs kardes .. Ss vesaire olmadıgı ıcın hangı vırus olmadıgını bılmıyorum ama iyice tarat olmassa .. Win7 e çek .
Tmm yarın Pc'ciye gidicem bakalım bir baksın umarım düzelir Sad
KARDES SAKIN PC CİYE GİTME. ONUN SORUNU FANDA BENİMDE ÖYLE OLUYORDU.BİLGİSAYARIN İÇİNİ AÇ VE FANI TEMİZLE ÇOK PİSLİK BİRİKMİŞTİR.ONDAN SONRA SORUN FİLAN KALMAZ Smile
Malesef kasanın açılakcak yeri tornavidalı Sad
Referans Adresler