Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 8'de 3 boyutlu masaüstü olacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şu ana kadar Windows 8 hakkında çok fazla bilgi ortaya çıkmasa da, yeni işletim sisteminin bir masaüstü hizmeti olacağını ve bulut teknolojisini kullanacağını biliyoruz.

Winrumors ise yeni Windows 8 kullanıcı arayüzünün adının "Wind" olabileceğini ortaya çıkardı. Masaüstü, 32bit ve 64bit sürümlerde sunulacak ancak ikisi arasında bir fark var: 64bit sürüm, Windows'u bir sonraki jenerasyona taşıyan tam 3 boyutlu bir masaüstüne sahip olacak. Yeni masaüstünün nasıl görüneceği şu an bilinmese de Windows 7'deki masaüstünün 3 boyutlu bir sürümüne benzeyebilir.

Sadece son teknolojilere sahip dizüstü ve masaüstü PC'ler 3 boyutlu masaüstünü çalıştırabilecek. "Wind", 170MB video belleği gerektiriyor ve sadece 64bit makinelerde çalışıyor.

Siteye göre Windows 8 kullanıcının alışkanlıklarına kendini uyarlayacak ve masaüstünü, simgeleri, kısayolları bunlara göre özelleştirecek. Windows 8'de geliştirilmiş bir 'Hazırda bekletme' işlevi de olacak, bu sayede bilgisayar 3-8 saniye arasında uyku moduna geçebilecek.
Chip
Çok manyak birşey olur valla Big Grin
Süper olur =)
süper olur ama benimki vista kim yüklicek onu hem çalıştırmaz 3 senelik pc Big Grin
Güzel de şu 64 ve 32 bitlerini teyit edermisiniz anlayamadım.

32 Bit tek çekirdek işlemciler..
64 Bit çift ve üstü çekirdekli makineler mi oluyor bunu kavrayamadım Ss.gif
Windows XP'den gene vazgeçmeyeceğim.
vaay linux'a özenmeye başladılar demekki..
Linux amacına ulaşıyor yavaş yavaş
Bende şuan Windows7 var ve süper. Eğer dediğin gibi olursa Windows8 onu yüklerim...
Teşekkür ederim bilgi için victory.gif

Sherlock

Görelim bakalım.
Windows7 Fena değil Diğerini görücez.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler