Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat 2011 Event'inde Hangi Hediyeleri İstersiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Son Model Bi Audi Q5 Super Olmazmı Big Grin
ps3 Wink
Retail veya PS3
ESN code olarak Premium vede G1'ler olacak zaten. Retailde ayarlayabiliriz sanırım ama o konuda önce bir görüşme yapmamız lazım ama G1 kredisi vede Premiumlar olacak zaten.

Tshirt + Şapka falanda K2 tarafından 2 yıldır bizlere veriliyor 60-70 adet neredeyse o sebeble oda kolay.

Bunun dışında anlaşılan Sony'den bir PS3 isteğimiz olacak gibi gözüküyor =))

Benim aklımda da Logitechten falan kulaklık klavye maus tarzı şeyler geçiyordu onunla ilgilide çalışmamız olacak sanırım.
Oyuna girmediğimden ödülleride pek önemsemiyorum açıkcası kazanırsam başka birisine vericem ödülü Tongue
(12-21-2010 08:06 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oyuna girmediğimden ödülleride pek önemsemiyorum açıkcası kazanırsam başka birisine vericem ödülü Tongue

O Ben Olabilirmiyim Smile ARTİST
(12-25-2010 07:27 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]
(12-21-2010 08:06 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oyuna girmediğimden ödülleride pek önemsemiyorum açıkcası kazanırsam başka birisine vericem ödülü Tongue

BenDe OlabiliRm Big Grin
(12-25-2010 07:27 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]

Kimseye söz vermiyorum Furkan o an kime denk gelirse Big Grin
HTC adamım
kaan abi bence birinciye gecen seneki gibi wii 2.ye ps3 3.psp 4.retail 5.retail6.retail 7.retail8.retail (retailler famas) kalanlara pre g1 falan ve herkese wr tişortü künye şapka vb. (bide kaan abi bu geleceklerin listesini cıakrtın)beyfendi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler